Városlista
2019. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2019. Augusztus 14. 12:11, szerda | Helyi
Forrás: police

Balesetek az elmúlt napon - Nógrád megye

Balesetek az elmúlt napon - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Salgótarjánban, a Pintértelep irányából a városközpont felé közlekedett Citroen típusú személygépkocsival egy 23 éves férfi 2019. augusztus 13-án 15 óra 20 perckor, amikor egy kanyarban a vizes úttesten megcsúszott, majd a jobb oldali árokba lehaladt ahol felborult. A balesetben a sofőr megsérült.

Egy 75 éves férfi közlekedett motorkerékpárral 20 óra körül Pásztón, az Alkotmány úton, amikor járműve elé egy kutya ugrott, melyet a sofőr elütött. Az ütközés hatására a motoros elesett és megsérült.

A megye közútjain a rendőrök további egy anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 12. 12:43, hétfő | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Augusztus 12. 12:18, hétfő | Helyi

Kábítószer a gépkocsi utasterében

A Nógrád megyei rendőrök közúti ellenőrzés során kábítószergyanús anyagokat találtak egy személygépjárműben Mihálygergén.

2019. Augusztus 09. 14:22, péntek | Helyi

Az idős lakosok Kazáron riasztó ajtóéket kaptak a rendőrségtől

A prevenciós szakemberek időseket kerestek fel a községben, hogy otthonaikban adjanak számukra bűnmegelőzési tanácsokat.

2019. Augusztus 06. 10:32, kedd | Helyi

Balesetek Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.