Városlista
2023. február 8, szerda - Aranka

Hírek

2022. Június 29. 09:40, szerda | Helyi
Forrás: police

Önkormányzati beszámoló Balassagyarmaton

Önkormányzati beszámoló Balassagyarmaton

A város képviselő-testülete elfogadta a rendőrkapitány éves beszámolóját.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság 2021. évi tevékenységéről számolt be Balassagyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete előtt Belovai Róbert rendőr alezredes 2022. június 28-án. A rendőrkapitányság vezetője az elmúlt év eredményeinek bemutatását követően tájékoztatta a képviselőket a város közbiztonsági helyzetéről. Kitért arra is, hogy a rendőrség és az önkormányzat közötti együttműködés fontos, amelynek fenntartása továbbra is kiemelt jelentőséggel bír.

Zahorecz Sándor rendőr ezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese elmondta, hogy a rendőrségnek az elmúlt évekhez hasonlóan a jövőben is kiemelt feladata a jogsértések megelőzése és felderítése, az állampolgárok szubjektív biztonságérzetének javítása.

A képviselő-testület megköszönte a Balassagyarmati Rendőrkapitányság állományának munkáját és ellenszavazat nélkül elfogadta a rendőrkapitány beszámolóját.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 08. 07:52, szerda | Helyi

Hideg idő sok napsütéssel

Kezdetben a Dunántúlom, elsősorban délnyugaton átmeneti hószállingózás, gyenge havazás előfordulhat, de jelentős mennyiség sehol sem valószínű.

2023. Február 08. 07:30, szerda | Helyi

Tuning élőben: elkészült az AMTS 2023 nyereményautója!

Tuning élőben: elkészült az AMTS 2023 nyereményautója! A Westendben épült át az Automobil és Tuning Show idei fődija, a SEAT Leon ST FR

2023. Február 07. 13:28, kedd | Helyi

Szén-monoxid-szivárgással, kéménytűzzel és gépjárműtűzzel indult a hét!

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő tegnap este egy balassagyarmati, Mikó Zoltán utcai családi házban.

2023. Február 06. 11:09, hétfő | Helyi

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.