Városlista
2023. február 4, szombat - Ráhel

Hírek

2022. November 29. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Négy nap balesetei

Négy nap balesetei

Nógrád megyében az elmúlt négy napon négy olyan közúti közlekedési baleset történt, amely személyi sérüléssel járt.

Egy 34 éves férfi közlekedett gépkocsival november 25-én az esti órákban Hollókő belterületén, amikor a füves útpadkára lehaladt, a beton vízelvezető árokba csapódva a gépkocsi behajtónak ütközött, majd az úttestre visszatért. A balesetben a gépkocsivezető megsérült. Felmerült annak a gyanúja, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, amelyet a vele szemben alkalmazott alkoholszonda megerősített.

Bátonyterenyén, az Ózdi útról kívánt a 21-es számú főútra balra nagy ívben kanyarodni egy 47 éves nő november 27-én a késő délutáni órákban, azonban kanyarodása közben nem adott elsőbbséget az egyenesen közlekedő gépkocsinak, amellyel összeütközött. A baleset során egy utas megsérült.

Egy 70 éves férfi közlekedett személygépkocsival Salgótarján belterületén november 28-án 9 óra körül, amikor a Budapesti úti és Szécsényi úti körforgalomból kihajtva elütötte a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó nőt, aki megsérült.

A megye rendőrei az elmúlt négy napon további egy személyi sérüléssel járó és hat anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamint két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri az utakon közlekedő járművezetőket, hogy vezessenek óvatosan és körültekintően! A balesetek megelőzése érdekében a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 15:00, péntek | Helyi

Téliesre fordult az időjárás

2023. Február 03. 10:55, péntek | Helyi

60 helyett 127

A héten megtartott közlekedésrendészeti ellenőrzések során a hatóság tagjai egy szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható személygépkocsi vezetőjét. A 40 éves sofőr 2023. január 30-án

2023. Február 03. 09:52, péntek | Helyi

A Nyitnikék-ben nyitottak

Az idei évben is folytatódnak az óvodások részére összeállított közlekedésre nevelési foglalkozások a vármegyeszékhelyen.

2023. Február 03. 09:00, péntek | Helyi

Megerősítő szolgálat Kállón

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Lovas és Kutyás Szolgálati Osztály Lovas Alosztály lovas járőrei, illetve több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület lovasai láttak el kö