Városlista
2021. március 7, vasárnap - Tamás

Hírek

2021. Február 22. 11:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Négy körözött személyt fogtak el

Négy körözött személyt fogtak el

Mindannyiuk ellen elfogatóparancs volt érvényben, a Nógrád megyei rendőrök két nap alatt fogták el őket.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2021. február 18-án 9 óra 40 perckor ellenőriztek Salgótarjánban, a Budapesti úton egy 41 éves helyi férfit, aki ellen közérdekű üzem működésének megzavarása bűncselekmény elkövetése miatt a Balassagyarmati Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

Ugyanezen a napon 13 óra körül a rendőrök Balassagyarmaton fogták el azt a 23 éves drégelypalánki lakost, akinek a körözését a Balassagyarmati Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a férfi nem kezdte meg a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését.

A délutáni órákban a pásztói járőrök igazoltatták Tar belterületén azt a 35 éves férfit, aki ellen a Pásztói Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások az ellenőrzés során megállapították, hogy a helyi lakos a rá kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, amelyet az illetékes hatóság elzárásra változtatott át.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Cserhát Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai február 19-én 17 óra 45 perckor elfogtak egy 33 éves salgótarjáni férfit, akinek körözését a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elrendelte, mivel a kiszabott büntetésének letöltésére a kijelölt intézetbe a megszabott határidőig nem vonult be.

A hatóság tagjai mind a négyüket az illetékes rendőrkapitányságokra előállították, a 41 éves salgótarjáni lakost őrizetbe vették, a másik három férfit a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 05. 14:00, péntek | Helyi

Letartóztatásban az ivócimboráját kirabló férfi

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte annak a 27 éves férfinak a letartóztatását, aki egy kis Nógrád megyei faluban leütötte és kirabolta ivócimboráját.

2021. Március 05. 13:20, péntek | Helyi

A felfüggesztett börtön mellett foglalkozástól eltiltás is vár a munkahelyéről lopó vagyonőrre

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt az ellen a 37 éves biztonsági őr ellen, aki ahelyett, hogy a munkahelyén megőrizte volna az ott tárolt értékeket, maga lopta el azokat, mintegy 700.000 Ft kárt okozva.

2021. Március 05. 13:15, péntek | Helyi

Eltiltás hatálya alatt vezetett és kábítószert birtokolt

A salgótarjáni rendőrök egy 31 éves endrefalvai férfit hallgattak ki gyanúsítottként, majd vettek szabálysértési őrizetbe.

2021. Március 04. 14:30, csütörtök | Helyi

Értékesítette az ellopott akkumulátorokat

Elfogták a szécsényi rendőrök azt a 46 éves férfit, aki akkumulátorokat lopott egy autószerelő műhelyből.