Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2022. Június 20. 13:50, hétfő | Helyi
Forrás: police

Minden előzmény nélkül ismeretlenekre támadt

Minden előzmény nélkül ismeretlenekre támadt

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 24 éves helyi férfi ellen lopás, könnyű testi sértés és garázdaság bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt.

S. József 2022. május és június hónapban több alkalommal fenyegetett meg és bántalmazott járókelőket Salgótarján belvárosában. Első alkalommal május közepén egy helyi buszmegállóban lépett oda egy nőhöz, akinek az arcához tette az öklét és megfenyegette, hogy eltöri az állát. A gyanúsítottat a buszmegállóban várakozó másik sértett felszólította, hogy viselkedését fejezze be, azonban S. József a férfihoz lépett és combon rúgta.

Június hónapban a férfi a megyeszékhely belterületén, a járdán sétáló sértett mögé lépett, hátulról a bal kezét megfogta és a haját megrángatta. Tettét követően pár nappal minden előzmény nélkül egy férfit mellkason, majd egy nőt nagy erővel ököllel arcon ütött. A sértettek a bántalmazások következtében könnyű sérüléseket szenvedtek.

A nyomozás adatai alapján megalapozott a gyanú, hogy a férfi a bántalmazásokon és a fenyegetéseken kívül több salgótarjáni kereskedelmi egységből szeszes italt és édességet lopott el, amellyel közel 120.000 forint kárt okozott.

A salgótarjáni rendőrök a 24 éves helyi lakost elfogták, előállították és üzletszerűen elkövetett lopás bűntett, lopás vétség, könnyű testi sértés vétség és többrendbeli garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A hatóság tagjai előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 13:19, csütörtök | Helyi

Jöhet a kéményseprő!

Az idei évben eddig már 56 kéménytűznél avatkoztak be a Nógrád megyei tűzoltók. A nyár ugyan nem a kéménytüzek szezonja, de pont ez a legalkalmasabb időszak arra, hogy felülvizsgáltassuk az éppen nem használt égéstermék elvezetőket.

2022. Augusztus 11. 10:53, csütörtök | Helyi

Az utóbbi 3 nap eseményei az utakon

Az elmúlt három napon hatan sérültek meg közúti közlekedési balesetben Nógrád megye közútjain.

2022. Augusztus 11. 10:37, csütörtök | Helyi

Legyél Te is határvadász

Folyamatos a szerződéses határvadászok toborzása Nógrád megyében is.

2022. Augusztus 11. 09:42, csütörtök | Helyi

Újabb két embercsempész őrizetben

A Nógrád megyei rendőrök egy 40 éves és egy 48 éves embercsempészt, továbbá 19 külföldit fogtak el.