Városlista
2021. június 13, vasárnap - Antal, Anett

Hírek

2021. Május 07. 12:32, péntek | Helyi
Forrás: Nógrád megyei Főügyészség

Letartóztatták a dílert

Letartóztatták a dílert

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványa nyomán a bíróság elrendelte annak a 37 éves, kábítószerekkel kereskedő férfinek a letartóztatását, akinek a lakásán négyféle drogot is találtak a salgótarjáni nyomozók.

A rendőrök 2021. április elején igazoltattak egy Nógrád megyei férfit Salgótarjánban, akinél zöld növényi törmeléket és fehér, por állagú anyagot is találtak. Az ügyben eljáró vegyész szakértő a lefoglalt anyagokból kannabiszra jellemző vegyületeket illetve amfetamint mutatott ki.

A nyomozás során a Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói azonosították az igazoltatott férfi beszerzési forrását, egy Budapesten élő 37 éves férfit. Az ő lakásán május 4-én tartottak kutatást a nyomozók, ahol közel egy kilogramm zöldesbarna növényi törmeléket, valamint 140 gramm tömegű fehér színű, krémes állagú porszerű anyagot, többszáz rózsaszín tablettát és több mint 80 gramm hasisgyantát találtak.

Az előzetes vegyész szakvélemény szerint a lefoglalt anyagok részben megegyeznek az áprilisban a salgótarjáni rendőri intézkedéskor lefoglalt kábítószerrel, azokból amfetamin és MDMA típusú kábítószerek hatóanyagai mutathatók ki.

Az ügyészég a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta a díler letartóztatásának elrendelését, a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája az indítványnak helyt adva a kényszerintézkedést elrendelte.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 11. 11:38, péntek | Helyi

Így közlekedtek Ti! - pályázat

Diákok egyénileg és egy általános iskola osztálya is készített és juttatott el pályaműveket a megyei rendőr-főkapitányságnak.

2021. Június 11. 10:45, péntek | Helyi

Közúti közlekedési ellenőrzés Salgótarjánban

Közúti közlekedési ellenőrzést tartottak a Nógrád megyei rendőrök a megyeszékhely bel-, és külterületén.

2021. Június 10. 11:52, csütörtök | Helyi

Viseljen védőfelszerelést! - videó

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága kisfilmmel hívja fel a figyelmet a biztonságos motorozásra.

2021. Június 10. 09:19, csütörtök | Helyi

Versenyautó-tesztelés miatt útlezárás Nógrád megyében

Időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani a Zagyvarónát és Ceredet összekötő közúton.