Városlista
2022. augusztus 19, péntek - Huba

Hírek

2022. Január 14. 11:28, péntek | Helyi
Forrás: Nógrád Megyei Főügyészség, police

Lakat alatt a lépcsőházi rabló

Lakat alatt a lépcsőházi rabló

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró elrendelte annak a 24 éves férfinek a letartóztatását, aki Salgótarjánban italozás ígéretével egy lépcsőházba csalta ismerősét,

ahol bántalmazta és elvette értékeit.

A férfi 2022. január 10-én késő este Salgótarján belvárosában beszélgetésbe elegyedett egy ittas férfival, akit az egyik társasházba csalt, további italozást ígérve neki. A lépcsőházában több alkalommal ököllel megütötte, amitől a sértett a földre esett. A rabló ezután áldozata zsebéből elvette annak mobiltelefonját, 10.000,- forintját és a cigarettáját.

A sértett kérte, hogy a telefonját ne vigye el, mire a gyanúsított azt visszadobta neki, majd a készpénzzel és cigarettával távozott. Nem jutott azonban messzire, a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a salgótarjáni nyomozók egy órán belül azonosították és elfogták, és az elvett pénz egy részét le is foglalták.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványt tett a rablás bűntette miatt őrizetbe vett elkövető letartóztatásának elrendelésére, a nyomozási bíró a büntetett előéletű, két felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt álló gyanúsított letartóztatását a bűnismétlés veszélye miatt el is rendelte.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 10:39, péntek | Helyi

Zaklatta a kiskorút és annak családtagjait is

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy 20 éves salgótarjáni férfivel szemben, aki az interneten megismert kiskorú lányt és szüleit a visszautasítását követően hónapokon keresztül zaklatta.

2022. Augusztus 12. 08:21, péntek | Helyi

Neki nem volt, ezért "megcsapolta" a szomszéd házat

A rétsági nyomozók lezárták az eljárás vizsgálati szakaszát a romhányi lakos ellen.

2022. Augusztus 11. 13:19, csütörtök | Helyi

Jöhet a kéményseprő!

Az idei évben eddig már 56 kéménytűznél avatkoztak be a Nógrád megyei tűzoltók. A nyár ugyan nem a kéménytüzek szezonja, de pont ez a legalkalmasabb időszak arra, hogy felülvizsgáltassuk az éppen nem használt égéstermék elvezetőket.

2022. Augusztus 11. 10:53, csütörtök | Helyi

Az utóbbi 3 nap eseményei az utakon

Az elmúlt három napon hatan sérültek meg közúti közlekedési balesetben Nógrád megye közútjain.