Városlista
2021. június 21, hétfő - Alajos

Hírek

2021. Június 11. 10:45, péntek | Helyi
Forrás: police

Közúti közlekedési ellenőrzés Salgótarjánban

Közúti közlekedési ellenőrzés Salgótarjánban

Közúti közlekedési ellenőrzést tartottak a Nógrád megyei rendőrök a megyeszékhely bel-, és külterületén.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Készenléti Rendőrség beosztottjaival együttműködve 2021. június 9-én Salgótarjánban és környékén tartottak fokozott ellenőrzést, amelynek célja a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása, elsősorban a biztonsági öv használatának elmulasztása és a tilos jelzésen történő áthaladás volt.

A rendőrség minden eredményesen alkalmazható, modern rendszert bevet a közúti forgalom biztonságosabbá tétele érdekében, ezért a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az akció során, a fixen telepített VÉDA kamerák segítségével szűrték ki azokat a járművezetőket a forgalomból, akik közlekedésük alkalmával nem használtak biztonsági övet.

A mozgó szabálysértések hatékonyabb felfedése érdekében a hatóság tagjai a Készenléti Rendőrséggel együttműködve drónnal is ellenőrizték a közlekedésbiztonság tekintetében legkritikusabb útszakaszokat.

A hatóság az akció során több sofőrrel szemben indított közigazgatási eljárást biztonsági öv használatának elmulasztása, valamint tilos jelzésen történő áthaladás miatt.

Felhívjuk a figyelmet, hogy Nógrád megyében a járművezetők az elkövetkező időszakban is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 18. 12:05, péntek | Helyi

Sújtókéssel támadt szomszédjára a bátonyterenyei férfi

A Salgótarjáni Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ellen a 34 éves férfi ellen,

2021. Június 18. 10:00, péntek | Helyi

Hőségben is fokozott figyelemmel vezessenek!

A következő napokban Nógrád megyében is tartós hőség várható; ilyenkor a közlekedés résztvevőinek is nagyobb figyelemre, türelemre van szüksége.

2021. Június 18. 09:03, péntek | Helyi

Quadot lopott

Az egyik magyargéci telephelyről tulajdonította el a járművet az a 20 éves férfi, akit elfogtak a szécsényi rendőrök.

2021. Június 17. 14:52, csütörtök | Helyi

Podcast a biztonságos nyári vakációról

Elkészült a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság második podcast adása, amelyben a rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési előadója és a vöröskereszt munkatársa nyújt hasznos tanácsokat szülőknek és gyermekeknek.