Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2022. Szeptember 30. 15:10, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

KÖZÖSEN SALGÓTARJÁN KÖZBIZTONSÁGÁÉRT

KÖZÖSEN SALGÓTARJÁN KÖZBIZTONSÁGÁÉRT

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai és Salgótarján Megyei Jogú Város Képviselő-testülete 2022. szeptember 28-án közbiztonsági fórum keretében egyeztetett a megyeszékhely közbiztonsági helyzetének főbb kérdéseiről.

A polgármesteri hivatal épületének Dr. Förster Károly dísztermében megtartott értekezlet célja a városrészeket érintő aktuális közbiztonsági feladatokról történő egyeztetés a város településrészein szolgálatot ellátó körzeti megbízotti állomány és a képviselő-testület tagjainak közreműködésével.

Az egyeztetésen Salgótarján Megyei Jogú Város képviselő-testületének tagjai, valamint a Salgótarjáni Rendőrkapitányság vezetője és a Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály munkatársai, továbbá a polgármesteri hivatal közbiztonsági referense, a Salgótarjáni Nagyvárosi Polgárőr Egyesület képviselője, a Salgótarján Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke és a megyei rendőr-főkapitányság körzeti megbízotti szakirányitója is részt vett.

A megbeszélést Fekete Zsolt, Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere nyitotta meg, aki kiemelte, hogy a rendőrkapitányság és a város vezetése között az évek óta fennálló együttműködés töretlen a felmerülő közrendvédelmi kérdésekben. Ponyi Béla rendőr ezredes, a rendőrkapitányság vezetője köszöntötte a megjelenteket és ismertette a megyeszékhelyen szolgálatot ellátó körzeti megbízottak különböző településrészeken végrehajtott feladatait és tevékenységét. Hangsúlyozta, hogy a rendészeti feladatok a jövőben is közösen, a fórumon megjelent partnerekkel együttműködésben kerülnek megoldásra.

A megjelentek ezt követően értékelték a megyeszékhely településrészeinek közbiztonsági helyzetét és az ezekkel kapcsolatos további feladatokat.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 08:50, csütörtök | Helyi

Tűzhalál Cserháthalápon

Kedden délután érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint a Nógrád megyei Cserháthalápon tűz keletkezett.

2022. December 08. 08:44, csütörtök | Helyi

Önként bevallott 324 milliónyi áfát a mobiltelefon-kereskedő

Egy mobiltelefonokat értékesítő cég áfabevallásában belföldiként tüntette fel külföldi beszerzéseit. Az ellenőrzés után 324 millió forintot vallott be önként.

2022. December 08. 08:25, csütörtök | Helyi

Közös szolgálatban a Télapóval

A szécsényi rendőrökkel közös közúti ellenőrzés tartott a Mikulás.

2022. December 07. 10:27, szerda | Helyi

Mosolyt csalt a Télapó a beteg gyerekek arcára

Idén is meglátogatta a Mikulás a tűzoltók jóvoltából azokat a gyerekeket, akik betegségük miatt nem tölthették otthon ezt a napot. Tűzoltóautón érkezett ma a Télapó a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház és a balassagyarmati Dr.