Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2012. Január 04. 00:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Kialakultak az egészségszervezési nagytérségek

Kialakultak az egészségszervezési nagytérségek

Több hónapos halogatás után kiderült, melyik egészségszervezési nagytérséghez tartoznak majd az egyes települések az országban.

Január 1-jével állami tulajdonba kerültek a fővárosi és a megyei fekvőbeteg-ellátó intézmények, majd az év folyamán a teljes egészségügyi ellátórendszer átalakul. Ennek keretében – több hónapos halogatás után kiderült –, melyik egészségszervezési nagytérséghez tartoznak majd az egyes települések.
Nógrád megye teljes egészében az Észak-Közép-Magyarország nagytérséghez került a főváros III., IV., VI., XIII., XIV., XV. és XVI. kerülete, Hevesből a gyöngyösi és a hatvani kistérségek, Pest megyéből az aszódi, a dunakeszi, a gödöllői, a Pilisvörösvári, a szentendrei, a szobi, a váci valamint a veresegyházi, Komárom-Esztergom megyéből pedig az esztergomi kistérség társaságában.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 17. 08:32, csütörtök | Helyi

5 motiváló és inspiráló olimpiai történet

Biztosan mindenki emlékezetben él pár olyan sport történet, siker, amit soha nem fog elfelejteni. Ezek szuper történetek arra az esetre is, ha egy kis inspirációra, vagy motivációra lenne szükségünk.

2019. Október 16. 09:53, szerda | Helyi

Iskolában robban a bomba

A salgótarjáni rendőrök pár napon belül elfogták azt a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy egy középiskolában perceken belül robban a bomba.

2019. Október 16. 08:28, szerda | Helyi

“Társasan” szép az élet

Az önfeledt szórakozás mellett a társasjátékoknak komoly fejlesztő hatása is van a gyerekekre nézve.

2019. Október 14. 13:41, hétfő | Helyi

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből - videó

Az elmúlt 24 órában hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei. Salgótarján belterületén a térfigyelő kamera által rögzített balesetben egy motoros sérült meg.