Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Június 19. 00:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Ismét versenyautók zajától lesz hangos a ceredi gyorsasági

Ismét versenyautók zajától lesz hangos a ceredi gyorsasági

Június 23-24-én újra versenyt rendeznek a Zagyvaróna – Cered közötti útszakaszon, a IV. SRT Rally Sprint Bajnokság és a BAZ-bajnokság keretein belül.

A gépátvételre szombaton kerül sor a Salgótarjáni Ipari Parkban, a Romhányi Ford autókereskedésben. Az átvétel ideje párosonként várhatóan 20 perc.
Ez a futam különlegesnek számít, hiszen a ceredi sprintek történetében most először rendeznek prológot – június 23-án 15 órai kezdettel – a Salgótarjáni Külső Pályaudvaron. A rajtoltatás fordított sorrendben történik. A versenyzők a szombati „bemelegítés” után a versenyautókat visszaviszik az ipari parkba, ahol éjszakára őrzött parkolót biztosít a rendezőség. A verseny június 24-én rajtol Ceredből, reggel 7:30-kor. A mezőnynek 2x oda és 2x vissza kell teljesíteni a gyorsaságit, ami összesen közel 50 km. Az előzetes nevezések alapján 143 duó várja a vasárnapi rajtot.

Berta Gábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 21:33, csütörtök | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 18. 21:28, csütörtök | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)