Városlista
2023. február 4, szombat - Ráhel

Hírek

2022. November 28. 10:34, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Hangolódjunk együtt a szeretet ünnepére

Hangolódjunk együtt a szeretet ünnepére

Fellobbant az első adventi gyertyaláng a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúján is.

Hagyományteremtő módon rendőrök és civilek közösen állták körbe advent első vasárnapján a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épülete előtt elhelyezett adventi koszorút, hogy közös gyertyagyújtással kezdjék meg az adventi időszakot és a szeretet ünnepére hangolódást.

Munkatársaink önzetlen munkájával készített koszorú egy kis sziget a következő négy hét rohanásában, ahová a nyugalomra vágyók visszatérhetnek az adventi hetekben és egy pillanatra megállva a hétről hétre fellobbanó gyertya lángjával melegséggel tölthessék meg szívüket.

A hit gyertyáján a láng 2022. november 27-én 15 órakor lobbant fel, majd a négyhetes ünnepi időszak ezt követő három vasárnapján ugyanebben az időpontban gyújtjuk meg az advent jelképeit.

Az ünnep hangulatát zenés műsorral a Blue Blood Brothers zenekar hozta el a rendezvényre. Az ünnepi műsorra kilátogatókat a szervezők forró teával és a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság jóvoltából apró meglepetésekkel és láthatósági eszközökkel várták.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 15:00, péntek | Helyi

Téliesre fordult az időjárás

2023. Február 03. 10:55, péntek | Helyi

60 helyett 127

A héten megtartott közlekedésrendészeti ellenőrzések során a hatóság tagjai egy szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható személygépkocsi vezetőjét. A 40 éves sofőr 2023. január 30-án

2023. Február 03. 09:52, péntek | Helyi

A Nyitnikék-ben nyitottak

Az idei évben is folytatódnak az óvodások részére összeállított közlekedésre nevelési foglalkozások a vármegyeszékhelyen.

2023. Február 03. 09:00, péntek | Helyi

Megerősítő szolgálat Kállón

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Lovas és Kutyás Szolgálati Osztály Lovas Alosztály lovas járőrei, illetve több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület lovasai láttak el kö