Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2022. Május 18. 11:32, szerda | Helyi
Forrás: Nógrád Megyei Főügyészség

Gyermekeivel együtt verte meg kiskorú rokonukat a salgótarjáni nagymama

Gyermekeivel együtt verte meg kiskorú rokonukat a salgótarjáni nagymama

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy salgótarjáni nő és két már felnőtt gyermeke ellen, akik egy kiskorú rokonukat bántalmaztak a nyílt utcán.

A 64 éves nő 2021. augusztus 13-án a háza előtt találkozott egy 17 éves távoli rokonukkal, és felszólította, hogy ne kezdjen ki a fiúunokájával. Mivel sem a lány válasza, sem annak stílusa nem tetszett neki, adott neki egy pofont.

A szóváltást észlelve abba az idős nő 32 éves lánya is beavatkozott, majd hamarosan már anyjával együtt tépték a lány haját és ruházatát.

Szintén a helyszínen tartózkodott a lány anyja, aki megpróbálta szétválasztani a feleket, akik erre őt is bántalmazni kezdték.

Az eseményeket látva az idős nő 34 éves fia is odaszaladt, ő ököllel ütötte arcon a kiskorú lányt, aki a földre esett és elvesztette az eszméletét, utóbb kiderült, hogy az ütéstől arccsonttörést szenvedett.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádiratában a 34 éves férfi ellen súlyos testi sértés és csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat, emellett garázdasággal vádolják a 64 éves nagymamát és a 32 éves nőt is. Az ügyészi indítvány a férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés, a nőkkel szemben pedig pénzbüntetés.

Az ügyben a Salgótarjáni Járásbíróság dönt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 14:27, péntek | Helyi

Pékség telephelyéről lopott

A salgótarjáni rendőrök a nyomozás során beazonosították és elfogták azt a 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy pékség telephelyéről lopott.

2022. Június 24. 14:23, péntek | Helyi

18 migránst szállított az ukrán embercsempész

Nógrád megyében fogták el azt a magát ukrán állampolgárságúnak valló férfit, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

2022. Június 23. 12:07, csütörtök | Helyi

Határőrség napja - megemlékezés és koszorúzás

Nógrád megye rendőrfőkapitánya és munkatársai a határőrök védőszentjének közeledő napja alkalmából megrendezett megemlékezésen helyezte el a kegyelet virágait a volt határőr igazgatóság épületén lévő emléktáblánál.

2022. Június 22. 13:46, szerda | Helyi

Közlekedésbiztonsági akció - vasúti átjárók

Kérjük, minden esetben tartsák be a vasúti átjárón áthaladás szabályait!