Városlista
2021. május 13, csütörtök - Szervác

Hírek

2021. Április 15. 15:07, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Engedély nélkül tartott lőfegyvert és lőszereket otthonában

Engedély nélkül tartott lőfegyvert és lőszereket otthonában

Az 56 éves ecsegi férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt, közös akció során tartottak kutatást 2021. április 14-én egy ecsegi ingatlanban. A hatóság tagjai a kutatás során egy házilag átalakított lőfegyvert, 43 darab lőszert és egy tárat foglaltak le. Az ingatlan 56 éves tulajdonosa a lőfegyverek és a lőszerek tartásához hatósági engedéllyel nem rendelkezett.

A rendőrök a férfit a Pásztói Rendőrkapitányság épületébe előállították, és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A hatóság tagjai szakértők bevonásával folytatják a büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 12. 14:30, szerda | Helyi

Hamisan vádaskodott, majd eltörte egy férfi állkapcsát, négy és fél év börtönt is kaphat

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt azzal a 30 éves, visszaeső férfival szemben, aki hamisan vádolta lopással ismerősét, majd nem sokkal ezután súlyosan bántalmazott egy ittas férfit.

2021. Május 12. 14:28, szerda | Helyi

Továbbra is tart a \"Zebra terv\"

A gyalogosok – a kerékpárosok mellett – a közúti közlekedés legvédtelenebb, legsérülékenyebb résztvevői, amely indokolja, hogy kiemelten odafigyeljünk rájuk.

2021. Május 11. 15:36, kedd | Helyi

Zebra terv

Nógrád megyében is kiemelt cél a gyalogosok biztonsága!

2021. Május 11. 14:51, kedd | Helyi

Erdők, mezők, természetvédelmi területek közös ellenőrzése

Salgótarján és Pásztó térségében a rendőrök együttműködve a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságával és a polgárőrökkel – a természeti kincsek megőrzése érdekében – fokozott ellenőrzést tartanak.