Városlista
2021. május 13, csütörtök - Szervác

Hírek

2021. Április 30. 12:20, péntek | Helyi
Forrás: police

Eltette a talált pénztárcát

Eltette a talált pénztárcát

Az 56 éves szécsényi lakos lopás miatt felelhet. Lezárták a büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók.

A Szécsényi Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. Tamás 56 éves szécsényi lakos ellen.

A férfi 2021. március 13-án 11 óra 30 perc körül az egyik országos áruházlánc szécsényi üzletében a kassza közelében egy pénztárcát talált. B. Tamás a tárcát – a benne elhelyezett készpénzzel és okiratokkal együtt – magához vette, majd az üzletet elhagyta. A gyanúsított ezután a készpénz egy részét elköltötte, majd az okiratokat a sértett postaládájába dobta. A nyomozók a készpénz egy részét megtalálták és lefoglalták.

A nyomozóhatóság a férfi ellen folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát lezárta, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 12. 14:30, szerda | Helyi

Hamisan vádaskodott, majd eltörte egy férfi állkapcsát, négy és fél év börtönt is kaphat

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt azzal a 30 éves, visszaeső férfival szemben, aki hamisan vádolta lopással ismerősét, majd nem sokkal ezután súlyosan bántalmazott egy ittas férfit.

2021. Május 12. 14:28, szerda | Helyi

Továbbra is tart a \"Zebra terv\"

A gyalogosok – a kerékpárosok mellett – a közúti közlekedés legvédtelenebb, legsérülékenyebb résztvevői, amely indokolja, hogy kiemelten odafigyeljünk rájuk.

2021. Május 11. 15:36, kedd | Helyi

Zebra terv

Nógrád megyében is kiemelt cél a gyalogosok biztonsága!

2021. Május 11. 14:51, kedd | Helyi

Erdők, mezők, természetvédelmi területek közös ellenőrzése

Salgótarján és Pásztó térségében a rendőrök együttműködve a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságával és a polgárőrökkel – a természeti kincsek megőrzése érdekében – fokozott ellenőrzést tartanak.