Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2022. Június 13. 14:04, hétfő | Helyi
Forrás: police

Elismerték a roma fiataloknak nyújtott szakmai és erkölcsi támogatását

Elismerték a roma fiataloknak nyújtott szakmai és erkölcsi támogatását

Csík Csaba rendőr alezredes, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetője vehetett át elismerést a megyei roma nemzetiségi önkormányzat elnökétől.

A Nógrád Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2022. június 11-én Karancsságon tartotta meg a közmeghallgatással egybekötött Nógrád megyei roma önkormányzatok és civil szervezetek szakmai konferenciáját. A rendezvény keretein belül Szőrös Vilmos, az önkormányzat elnöke az elmúlt években a roma származású fiataloknak nyújtott szakmai és erkölcsi támogatásáért elismerést adott át Csík Csaba rendőr alezredesnek, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetőjének.

A méltatás során beszédében az önkormányzat elnöke kiemelte, hogy a rendőrkapitány életpályájával és az elért eredményeivel példaként szolgálhat minden roma fiatalnak. Köszönetét fejezte ki a cigány nemzetiségi önkormányzatokkal történő együttműködésért.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.