Városlista
2022. december 10, szombat - Judit

Hírek

2022. Július 07. 15:41, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Ékszert, szeszes italt tulajdonított el

Ékszert, szeszes italt tulajdonított el

A rétsági rendőrök gyanúsítottként egy 14 éves romhányi lakost hallgattak ki.

A rendőrségre a sértett tett bejelentést 2022. július 3-án, miszerint a délelőtti órákban a romhányi családi házában kereste fel 14 éves rokona, aki figyelmetlenségét és távollétét kihasználta és a szobából ellopta az arany nyakláncát, karkötőjét, pecsétgyűrűjét és bokaláncát.

A nyomozás során megállapítást nyert az is, hogy a fiatalkorú június 24-ére virradó éjszaka egy Romhányban megtartott rendezvényen őrizetlenül hagyott büfé sátrának oldalát felemelte és onnan különböző szeszes italt és üdítőt vitt magával, valamint az ott hagyott pénztárgépet megrongálta.

A rományi lakos az ellopott ékszereket értékesítette, a sértetteknek a cselekményével közel 500.000 forint kárt okozott.

A rendőrök a fiatalkorút elfogták, a Rétsági Rendőrkapitányságra előállították, rongálás és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 09. 14:22, péntek | Helyi

Nav: ügyfélfogadási rend változás

2022. December 09. 10:53, péntek | Helyi

Sapka, sál, és téligumi

Kérjük, fogadják meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának ajánlásait a téli közlekedéssel kapcsolatosan.

2022. December 09. 10:50, péntek | Helyi

Újabb embercsempész rendőrkézen

A Nógrád megyei rendőrök egy cseh állampolgárt vettek őrizetbe.

2022. December 09. 10:45, péntek | Helyi

Ügyészek a pályaorientációs napon

Két ügyész is részt vett a pásztói Mikszáth Kálmán Gimnáziumban megrendezett pályaválasztási napon, melynek célja az volt, hogy az iskolaválasztás előtt álló tanulók minél több szakterületet megismerhessenek.