Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2022. Szeptember 30. 13:22, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Drónnal mindent látnak a rendőrök

Drónnal mindent látnak a rendőrök

A Nógrád megyei rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében drón segítségével ellenőrizték a 21-es számú főút bátonyterenyei szakaszát.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2022. szeptember 28-án célzott ellenőrzést hajtottak végre a közlekedésbiztonság javításának érdekében, amely során egy drón is segítette munkájukat. Az akció célja elsősorban a közúti közlekedési balesetek megelőzése, és a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása volt.

A 21-es számú főút bátonyterenyei kereszteződésében a rendőrök többek között kiemelten az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasításának betartását ellenőrizték, mivel az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez az egyik legfrekventáltabb közlekedési csomópont az érintett főútvonal Nógrád megyei szakaszán. A szabályszegések elkövetését a légtérből rögzítették. Az egyenruhások két óra leforgása alatt 10 szabálysértővel szemben intézkedtek, akik figyelmen kívül hagyták a közlekedési jelzőtáblát, és nem álltak meg az útkereszteződésben.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat! Az utasítást adó jelzőtáblák által közölt információt ne ajánlásnak tekintsék….

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 08:50, csütörtök | Helyi

Tűzhalál Cserháthalápon

Kedden délután érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint a Nógrád megyei Cserháthalápon tűz keletkezett.

2022. December 08. 08:44, csütörtök | Helyi

Önként bevallott 324 milliónyi áfát a mobiltelefon-kereskedő

Egy mobiltelefonokat értékesítő cég áfabevallásában belföldiként tüntette fel külföldi beszerzéseit. Az ellenőrzés után 324 millió forintot vallott be önként.

2022. December 08. 08:25, csütörtök | Helyi

Közös szolgálatban a Télapóval

A szécsényi rendőrökkel közös közúti ellenőrzés tartott a Mikulás.

2022. December 07. 10:27, szerda | Helyi

Mosolyt csalt a Télapó a beteg gyerekek arcára

Idén is meglátogatta a Mikulás a tűzoltók jóvoltából azokat a gyerekeket, akik betegségük miatt nem tölthették otthon ezt a napot. Tűzoltóautón érkezett ma a Télapó a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház és a balassagyarmati Dr.