Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2022. Október 25. 14:26, kedd | Helyi
Forrás: Nógrád Megyei Főügyészség

Csonttörésig fajult a vita

Csonttörésig fajult a vita

A Balassagyarmati Járási Ügyészség garázdaság és súlyos testi sértés miatt emelt vádat egy nő korábbi és jelenlegi férje ellen, akik a nyílt utcán verekedtek össze.

A vádirat szerint 2022. február 11-én a délutáni órákban a két férfi Szécsényben összeveszett, ugyanis a 48 éves férfi nehezményezte, hogy a 43 éves férfi őt és feleségét – aki egyébként korábban a fiatalabb férfi házastársa volt – sértő szavakkal illette. A két férfi közt szóváltás alakult ki, melynek során az idősebb a fiatalabbat egy autónak lökte, aki kezét a karosszériába ütötte. Mikor a támadó hátat fordítva elindult, a fiatalabb férfi hátulról megrúgta őt, arcára ökölütéseket mért, végül a földre lökte riválisát.

A fiatalabb férfi súlyos kézcsonttörést, míg az idősebb az arcán könnyebb, zúzódásos sérüléseket szenvedett. Erőszakos magatartásuk alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen, ezért a Balassagyarmati Járási Ügyészség garázdaság vétsége, valamint testi sértés miatt nyújtott be vádiratot velük szemben, melyben pénzbüntetés kiszabására, valamint arra tett indítványt, hogy a bíróság a vádlottakat az eljárás során keletkezett 68.470 Ft bűnügyi költség megfizetésére egyetemlegesen kötelezze.

Balassagyarmat, 2022. október 25.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.