Városlista
2022. december 10, szombat - Judit

Hírek

2022. Szeptember 30. 08:26, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

BUSZRA KÉRT PÉNZT, RABLÁS LETT BELŐLE

BUSZRA KÉRT PÉNZT, RABLÁS LETT BELŐLE

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai fogták el azt a 19 éves őrhalmi lakost, aki Balassagyarmaton rabolt ki egy fiatalkorút.

Az őrhalmi lakos 2022. szeptember 20-án a kora délutáni órákban Balassagyarmaton sétált, amikor leszólított egy fiatal fiút és tőle pénzt kért azzal az indokkal, hogy a buszra nincs elég összeg nála. A sértett beszélgetésbe elegyedett a terhelttel, majd részére 500 forintot átadott. Ekkor a 19 éves férfi a pénztárcából további 5000 forint készpénzt vett ki és azzal tovább akart indulni, de a sértett útját állta, ezért őt az őrhalmi lakos megütötte és a pénzzel elfutott.

A balassagyarmati nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeként a férfit rövid időn belül beazonosították és őt a rendőrkapitányság körzeti megbízottjai a bűncselekmény elkövetése után pár nappal el is fogták. A hatóság tagjai a 19 éves őrhalmi lakost rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 09. 14:22, péntek | Helyi

Nav: ügyfélfogadási rend változás

2022. December 09. 10:53, péntek | Helyi

Sapka, sál, és téligumi

Kérjük, fogadják meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának ajánlásait a téli közlekedéssel kapcsolatosan.

2022. December 09. 10:50, péntek | Helyi

Újabb embercsempész rendőrkézen

A Nógrád megyei rendőrök egy cseh állampolgárt vettek őrizetbe.

2022. December 09. 10:45, péntek | Helyi

Ügyészek a pályaorientációs napon

Két ügyész is részt vett a pásztói Mikszáth Kálmán Gimnáziumban megrendezett pályaválasztási napon, melynek célja az volt, hogy az iskolaválasztás előtt álló tanulók minél több szakterületet megismerhessenek.