Városlista
2023. február 8, szerda - Aranka

Hírek

2022. Június 28. 14:44, kedd | Helyi
Forrás: police

Biztonságban mindenhol és mindenkor

Biztonságban mindenhol és mindenkor

A Nógrád megyei rendőrök bűn- és balesetmegelőzési tanácsokat adtak a Balassagyarmaton megrendezett triatlon keretében.

Balassagyarmaton, a Nyírjesben rendezték meg 2022. június 25-én a XXXVI. Palóc Triatlon Országos Bajnokságot és Amatőr Kupát. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztály és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei a helyszínen a „Házhoz megyünk” program keretein belül tanácsokkal, és a Bike Safe program keretein belül kerékpár-regisztrációval várták az érdeklődőket. A bűnmegelőzési szakemberek felhívták a figyelmet a nyár veszélyeire, többek között a zsebtolvajlás, táskák és kerékpárlopások megelőzésére. A balesetmegelőzési előadók láthatósági eszközöket adtak át a versenyzőknek és a nézőknek, akiknek figyelmét is felhívták a kerékpáros és a gyalogos közlekedés veszélyeire.

A rendezvényen kialakított információs ponton a rendőri hivatás iránt érdeklődőket is várták, akiket a rendőr-főkapitányság tiszthelyettes toborzója tájékoztatott a képzésekről és a felvételi követelményekről. A kötetlen beszélgetés keretében felvilágosítást adott a jelentkezéshez szükséges személyi feltételekről, illetve minden olyan körülményről, amely nélkülözhetetlen a sikeres pályázat benyújtásához.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 07. 13:28, kedd | Helyi

Szén-monoxid-szivárgással, kéménytűzzel és gépjárműtűzzel indult a hét!

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő tegnap este egy balassagyarmati, Mikó Zoltán utcai családi házban.

2023. Február 06. 11:09, hétfő | Helyi

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.

2023. Február 06. 10:00, hétfő | Helyi

Made in Hungária - Bátonyterenyén

A Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft. Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a Made In Hungária előadásra

2023. Február 06. 09:39, hétfő | Helyi

Vezessenek óvatosabban!

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt öt napon a rendőrök 19 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek során hatan sérültek meg.