Városlista
2021. május 13, csütörtök - Szervác

Hírek

2021. Április 12. 13:31, hétfő | Helyi
Forrás: police

Baleseti összefoglaló - Nógrád megye

Baleseti összefoglaló - Nógrád megye

Az elmúlt négy napon négyen sérültek meg közúti közlekedési balesetben, míg további kilenc anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Szécsény irányából Nagylóc felé közlekedett 2021. április 8-án 6 óra 20 perc körül egy 18 éves férfi személygépkocsival, amikor egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és nekiütközött a vele szemben közlekedő autóbusznak. A baleset következtében a személygépkocsit vezető férfi sérült meg.

Balassagyarmaton, a Rákóczi fejedelem úton, egy parkolóban 2021. április 8-án 11 óra 25 perc körül egy 47 éves férfi tehergépkocsival tolatás közben elütötte a járműve mögött gyalogosan haladó férfit, aki ennek következtében megsérült.

Egy 20 éves férfi közlekedett gépkocsival 2021. április 10-én 16 óra 55 perckor Salgótarjánban, a Csokonai úton, amikor balra kanyarodott és közben egy segédmotoros kerékpárosnak ütközött. A baleset következtében a motoros elesett és megsérült.

Személygépkocsival közlekedett egy 29 éves férfi 2021. április 10-én 18 óra 28 perc körül Nógrádkövesd belterületén, amikor egy jobbra ívelő kanyarban lesodródott az úttestről és egy ingatlan kerítésének ütközött. A balesetben a járművezető megsérült.

Az elmúlt négy napon további kilenc anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén és négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek a megye rendőrei.

Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva közlekedjenek! Ne feledjék: a balesetek megelőzhetők! A legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 12. 14:30, szerda | Helyi

Hamisan vádaskodott, majd eltörte egy férfi állkapcsát, négy és fél év börtönt is kaphat

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt azzal a 30 éves, visszaeső férfival szemben, aki hamisan vádolta lopással ismerősét, majd nem sokkal ezután súlyosan bántalmazott egy ittas férfit.

2021. Május 12. 14:28, szerda | Helyi

Továbbra is tart a \"Zebra terv\"

A gyalogosok – a kerékpárosok mellett – a közúti közlekedés legvédtelenebb, legsérülékenyebb résztvevői, amely indokolja, hogy kiemelten odafigyeljünk rájuk.

2021. Május 11. 15:36, kedd | Helyi

Zebra terv

Nógrád megyében is kiemelt cél a gyalogosok biztonsága!

2021. Május 11. 14:51, kedd | Helyi

Erdők, mezők, természetvédelmi területek közös ellenőrzése

Salgótarján és Pásztó térségében a rendőrök együttműködve a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságával és a polgárőrökkel – a természeti kincsek megőrzése érdekében – fokozott ellenőrzést tartanak.