Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Január 26. 00:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

A tavaszi szezonra készül a Kábel

A tavaszi szezonra készül a Kábel

Története eddigi legjobb félidényét teljesítette az NB I/B Keleti csoportjának őszi szezonjában a Balassagyarmati Kábel SE férfi kézilabda csapata.

Kedves László és Demus Dániel edzők legénysége tizenhárom mérkőzésen tizenhét pontot gyűjtött, már most többet, mint tavaly az egész bajnokságban. A február 12-i rajtra készülő együttesnél tehát magas a mérce, és ennek rendelik alá a téli alapozást is.
A fiúk már január harmadikán nekivágtak a felkészülésnek, és az első hivatalos találkozóig a szakvezetők számítása szerint huszonnégy foglalkozást vezetnek, közte öt edzőmérkőzéssel. Ebből kettőt már le is játszott a társaság, méghozzá mindkettőt – az FTC II. szintén másodosztályú, illetve a Salgótarjáni Strandépítők NB II-es gárdája ellen – győzelemmel zárták.
- Ez a szűk hat hét, amit munkában végzünk, arra talán önmagában kevés, hogy kondicionálisan teljes formába lendüljenek a játékosok, de a csapatteljesítmény összecsiszolására, a lehetséges támadási – és védekezési variációk gyakorlására mindenképpen elegendő – beszélt portálunknak a felkészülésről Kedves László. – Azzal, hogy a vártnál jobban szerepeltünk ősszel, biztos, hogy növeli a várakozásokat, ám nem szabad túl nagy terhet rakni a srácokra, éppen ezért nem ígérem előre, hogy megismételjük az őszi szezonban nyújtott produkciót. Természetesen minden hazai meccsünket szeretnénk megnyerni, és idegenből is pontot rabolni, főként pedig kiszolgálni lelkes közönségünket.
A Kábel SE játékoskeretében változás, hogy az átlövőként is szereplő beállós Báthori Péter Németországban kapott szerződést, így távozik, viszont a sokáig sérült szélső-irányító Tihanyi Róbert csatasorba állt, illetve tárgyalnak egy NB I-es játékossal is, de az ő nevét a klubvezetők még nem hozták nyilvánosságra.

A Kábel SE tavaszi sorsolása
14. f. Kábel SE – Ózd február 12. 17 óra
15. f. Balmazújváros – Kábel SE február 18. 18 óra
16. f. Kábel SE – Hajdúnánás február 26. 17 óra
17. f. Eger – Kábel SE március 4. 17 óra
18. f. Kábel SE – Dabas március 9. 19 óra
19. f. Békés – Kábel SE március 17. 18 óra
20. f. Kábel SE – Gyöngyös II. március 25. 17 óra
21. f. Csömör – Kábel SE március 31. 16 óra
22. f. Törökszentmiklós – Kábel SE április 7. 18 óra
23. f. Kábel SE – Cegléd április 14. 18 óra
24. f. Kábel SE – Hajdúböszörmény április 22. 17 óra
25. f. Nyíregyháza – Kábel SE április 28. 18 óra
26. f. Kábel SE – Lajosmizse május 19. 18 óra

Hegedűs Henrik

Címkék: Kábel SE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:00, péntek | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 19. 08:28, péntek | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.