Városlista
2023. február 4, szombat - Ráhel

Hírek

2022. Június 08. 11:44, szerda | Helyi
Forrás: police

A szabályos közlekedésről kicsiknek és nagyoknak

A szabályos közlekedésről kicsiknek és nagyoknak

A Nógrád megyei pünkösdi rendezvényeken is találkozhattak az érdeklődők a rendőrkapitányságok baleset-megelőzési munkatársaival.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság balesetmegelőzési munkatársai a Mátraverebély-Szentkúton, a Nemzeti Kegyhelyen 2022. június 5-én és 6-án, a pünkösdi ünnepség helyszínén várta a szabályos közlekedés iránt érdeklődő gyermekeket és felnőtteket. A közlekedési szakember a nyári szünet veszélyeire figyelmeztető szóróanyagot adott át a gyermekeknek és hasznos baleset-megelőzési tanácsokkal látta el őket a közelgő vakációra. A felnőttek tanácsokat kaphattak a szabályos kerékpáros közlekedésről, valamint láthatósági mellényt és láhatóságot elősegítő eszközöket is átvehettek a rendőrnőtől, ami a kerékpáros és a gyalogos közlekedésnél is életmentő lehet.

A Balassagyarmati Szentháromság Főplébánia szervezésében június 6-án megrendezett családi napon a Balassagyarmati Rendőrkapitányság munkatársai a közlekedési ismereteket bővítő játékos feladványokkal várták a családokat. A gyermekek és felnőttek egyaránt lehetőséget kaptak KRESZ teszt kitöltésére, valamint kipróbálhatták a kockakirakót és a részeg szemüveget is.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 15:00, péntek | Helyi

Téliesre fordult az időjárás

2023. Február 03. 10:55, péntek | Helyi

60 helyett 127

A héten megtartott közlekedésrendészeti ellenőrzések során a hatóság tagjai egy szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható személygépkocsi vezetőjét. A 40 éves sofőr 2023. január 30-án

2023. Február 03. 09:52, péntek | Helyi

A Nyitnikék-ben nyitottak

Az idei évben is folytatódnak az óvodások részére összeállított közlekedésre nevelési foglalkozások a vármegyeszékhelyen.

2023. Február 03. 09:00, péntek | Helyi

Megerősítő szolgálat Kállón

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Lovas és Kutyás Szolgálati Osztály Lovas Alosztály lovas járőrei, illetve több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület lovasai láttak el kö