Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Február 16. 12:53, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

A Salgótarjáni Civil Kerekasztal új vezetősége nem érti a kételkedőket

A Salgótarjáni Civil Kerekasztal új vezetősége nem érti a kételkedőket

A Salgótarjáni Civil Kerekasztal új vezetősége közleményt juttatott el portálunkhoz, hozzáfűzve véleményét Eötvös Mihály alpolgármester közleményéhez.

2012. február 14-én megtartotta alakuló ülését a 2012. február 10-én megválasztott Salgótarjáni Civil Kerekasztal, ahol Eötvös Mihály alpolgármester úr is jelen volt. Ezen az ülésen meghallgattuk az Alpolgármester Úr választással kapcsolatos észrevételeit és a kerekasztal, valamint a vezetőség az alábbi álláspontot alakította ki: a civil fórumot, amelyen a választás megtörtént az előző kerekasztal hívta össze és az előző Kerekasztal szervezte és bonyolította le a választásokat is.

A megválasztott tisztségviselők, kerekasztal-tagok jóhiszeműségéhez, többéves, évtizedes civil szakmai tapasztalatához nem férhet kétség. A választás eredményeként olyan csapat állt össze, került megválasztásra, akik Salgótarján civil társadalmáért, a városért tudnak és akarnak is tenni.

Ezen a 2012. február 14-i kerekasztal ülésen szembesült a megválasztott új kerekasztal egyes szervezetek által a választással kapcsolatosan felvetett vélt vagy valós sérelmeivel.

A helyszínen, a fórum ideje alatt a nyilvánosság előtt senki nem emelt kifogást a lebonyolítással kapcsolatosan és a választás szabálytalanságára sem utalt nyilvánosan senki, melyet a helyszínen készült hangfelvételek is bizonyítanak.

Az újonnan megválasztott Salgótarjáni Civil Kerekasztal és vezető tisztségviselői úgy döntöttek, hogy hamarosan egy új civil fórum kerül összehívásra, amelyen a fórum tagjaival ismerteti azt a szakmai programot, amelyet az elkövetkezendő időszakban szeretne megvalósítani és ezen a fórumon sor kerül a kerekasztal és választott tisztségviselői legitimációjával kapcsolatos szavazásra is.

Címkék: civil kerekasztal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit