Városlista
2022. december 10, szombat - Judit

Hírek

2022. Május 04. 14:54, szerda | Helyi
Forrás: police

A „Legszakszerűbb főzés” különdíját nyerte el a Pásztói Rendőrkapitányság csapata

A „Legszakszerűbb főzés” különdíját nyerte el a Pásztói Rendőrkapitányság csapata

Pásztó Város Önkormányzata 2022. április 30-án rendezte meg Múltidéző Zsigmond Nap elnevezéssel nagyszabású rendezvényét Pásztó város Romkertjében.

A program egyik elemeként az önkormányzat főzőversenyt hirdetett, amelyen a Pásztói Rendőrkapitányság csapata „Zsigmond sárkányai” fantázianévvel képviseltette magát. A csapat tagjai: dr. Tari Szilvia rendőr ezredes, a Pásztói Rendőrkapitányság vezetője, Szeberényi Szilveszter, Markó Zsuzsanna, Tari Sándorné és Lucza Réka volt. A főzőverseny különlegességének számított, hogy kizárólag Zsigmond korabeli élelmiszerek és főzési eljárások /technikák alkalmazásával készült ételeket készíthettek a csapatok. A rendőrkapitányság csapata a verseny során különleges menüsort állított össze a zsűri részére: fácánlevest, gombás-mártásos haluskát, fokhagymás húst és bundázott sültalmát készítettek szederszósszal.. Ételsorukkal „Zsigmond sárkányai” a „Legszakszerűbb főzés” különdíját nyerték el a zsűritől.

A Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai az elmúlt időszakban már a második főzőversenyen értek el rangos helyezést. Két héttel ezelőtt a Bátonyterenyén megrendezett Rendőrnapon bizonyítottak, ahol a rendőrkapitányságok közötti főzőversenyen első helyezettek lettek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 09. 14:22, péntek | Helyi

Nav: ügyfélfogadási rend változás

2022. December 09. 10:53, péntek | Helyi

Sapka, sál, és téligumi

Kérjük, fogadják meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának ajánlásait a téli közlekedéssel kapcsolatosan.

2022. December 09. 10:50, péntek | Helyi

Újabb embercsempész rendőrkézen

A Nógrád megyei rendőrök egy cseh állampolgárt vettek őrizetbe.

2022. December 09. 10:45, péntek | Helyi

Ügyészek a pályaorientációs napon

Két ügyész is részt vett a pásztói Mikszáth Kálmán Gimnáziumban megrendezett pályaválasztási napon, melynek célja az volt, hogy az iskolaválasztás előtt álló tanulók minél több szakterületet megismerhessenek.