Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2022. Július 18. 10:22, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

A LABDARÚGÁS SZERETETE MÉG MOST IS ÖSSZEKÖT

A LABDARÚGÁS SZERETETE MÉG MOST IS ÖSSZEKÖT

A Nógrád megyei rendőrök kispályás labdarúgó emléktornát rendeztek az elhunyt rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes emlékére.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság hagyományőrző módon 2022. július 15-én is megrendezte kispályás labdarúgó tornáját, amellyel a 2019. évben elhunyt, a labdarúgósportot kedvelő néhai Ferencsik Raymond Levente rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, egykori rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes emléke előtt tisztelegtek.

A megrendezett versenyen a megemlékezésen kívül lehetőség nyílt a rendőr-főkapitányság munkatársainak az aktív sporttevékenységre, az egészséges versenyszellem kialakítására, sportkapcsolatok ápolására, a közösségi szellem fejlesztésére. Mindezek mellett a rendszeres testmozgásra ösztönzés hozzájárul a minél egészségesebb életmód kialakításához.

Az emléktornát a reggeli órákban Zahorecz Sándor rendőr ezredes, rendőrségi tanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese nyitotta meg. Nyitó beszéde után a balassagyarmati Kövi Pál Sportcentrumban a rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok – összesen nyolc – csapata mérkőzött meg egymással.

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány a jó hangulatban eltöltött rendezvény lezárásaként minden munkatársának megköszönte a részvételt és gratulált a nyertes csapatoknak a kiváló sportteljesítményhez. Az eredményhirdetés megérdemelt díjak – serleg, érem, oklevél – nélkül ez évben sem maradhatott, amelyet a megyei rendőrfőkapitány adott át.

A képzeletbeli dobogó legfelső fokára a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság csapata, a másodikra a Pásztói Rendőrkapitányság, míg a harmadikra a Salgótarjáni Rendőrkapitányság csapata állhatott.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 29. 14:02, kedd | Helyi

Buják község belterületi vízrendezése II. ütem

Buják önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében Buják község belterületi vízrendezése II. ütemének megvalósítására. A pályázat az Európai Regi

2022. November 29. 10:00, kedd | Helyi

Négy nap balesetei

Nógrád megyében az elmúlt négy napon négy olyan közúti közlekedési baleset történt, amely személyi sérüléssel járt.

2022. November 28. 13:46, hétfő | Helyi

Három körözött férfit tartóztattak le egy nap alatt

A Nógrád megyei rendőrök egy nap alatt három férfit fogtak el, akikkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

2022. November 28. 10:34, hétfő | Helyi

Hangolódjunk együtt a szeretet ünnepére

Fellobbant az első adventi gyertyaláng a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúján is.