Városlista
2019. július 20, szombat - Illés

Blog | Ízkollázs

2014. Április 08. 08:47, kedd

Gazpacho avokádóval

Gazpacho avokádóval

Hozzávalók 3 adaghoz:
-1 nagy uborka,
-1 teljesen érett avokádó,
-1 nagy szem paradicsom,
-1 gerezd fokhagyma, szeletelve,
-1 nagy csokor petrezselyem,
-1/2 citrom leve,
-1 dl kefír,
-0,6-0,8 dl olívaolaj,
-2 szelet toast kenyér,
-só,
-bors,
-a tetejére még pár kocka uborka és aszalt paradicsom.

Az uborkából hagyj kb. 5 cm-es darabot - ebből lesz később uborkakocka-dekoráció a kész leves tetejére.Az olívaolaj kivételével tedd bele a turmixgépbe minden összetevőt, turmixold össze, amikor pedig már nem darabos, akkor vékony sugárban csurgasd hozzá az olajat. Ízlésed szerint sózd és borsozd.

Tálalás előtt tedd a tetejére a dekorációnak szánt uborkát, tehetsz a még rá paradicsomot is.

Van egy jó recepted amit szeretnél megosztani velünk? Küldd el nekünk az info@infonograd.hu-ra!

A többi receptünket már olvastad? Ha nem, ITT megteheted!

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2016. Január 20. 11:49, szerda | Ízkollázs

Gumicukor házilag

Igaz, nem teljesen olyan az állaga, ez inkább zselé. Nem kell hozzá sok hozzávaló és pikk-pakk elkészíthető.

2015. Április 23. 08:54, csütörtök | Ízkollázs

Madártej torta

2007. Ország Tortája

2015. Április 22. 08:49, szerda | Ízkollázs

Fahéjas golyócskák

A fahéj szerelmeseinek.