Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. November 15. 12:37, kedd | Helyi
Forrás: Salgótarjáni Rendórkapitányság/infonograd

Védje meg magát a zsebtolvajoktól!

Védje meg magát a zsebtolvajoktól!

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Szolgálata a zseb- és alkalmi lopások áldozattá válásának elkerülése érdekében felhívást tett közzé.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Szolgálata a zseb- és alkalmi lopások áldozattá válásának elkerülése érdekében felhívja a figyelmet arra, hogy a tolvajok a tömegközlekedési eszközökön, autóbusz-pályaudvarokon, megállókban, piacokon a nagy tömegben lökdösődni kezdenek és pillanatnyi figyelmetlenséget kihasználva, a nyitott táskákból könnyedén kiemelik a pénztárcákat okmányokkal, készpénzzel, bankkártyákkal együtt.
Vigyázzanak értékeikre! Zsúfolt tömegközlekedési eszközökön, autóbusz-pályaudvarokon, autóbuszmegállókban legyenek különösen óvatosak! Tömegközlekedési eszközön ajánlott a válltáskát magunk előtt tartani. A pénztárcát a táska mélyén, nehezen hozzáférhető helyre helyezzék el. Buszra történő felszállás előtt ellenőrizzék, hogy a táskájuk zárva van-e. Ne tartsanak okmányokat, értékeket hátizsák, hátitáska külső zsebeiben! Ne tegyenek egy helyre pénztárcát, csekket, hitelkártyát, okmányokat, mobiltelefont! (Biztonságosabb ezeket ruházat belső zsebében tartani.) Bankkártyája PIN kódját soha ne írja kártyájára, a feljegyzett kódot ne tartsa a kártya mellett! Bevásárláskor, az áru válogatásakor ne tegye le táskáját, pénztárcáját a pultra, vagy a bevásárlókocsiba!
Ha tetten éri a tolvajt, hangosan kérje embertársai segítségét és késedelem nélkül értesítsék a rendőrséget!

Címkék: zsebtolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 08:55, kedd | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 16. 08:25, kedd | Helyi

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában.

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.

2024. Április 16. 08:00, kedd | Helyi

Erős lehűlés jön esővel, széllel.

Északon és a Dunántúlon sokfelé számíthatunk tartós esőre, délen és keleten a napos-gomolyfelhős időben inkább záporok, délkeleten néhol zivatarok valószínűek.

2024. Április 15. 09:45, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei.

Balesetet szenvedett egy siklóernyős,Nádas és száraz fű égett ötven négyzetméteres területen,Letért az úttestről és egy villanyoszlopnak ütközött egy kisbusz,Hulladék égett egy három köbméteres fém konténerben.