Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Február 25. 09:22, hétfő | Helyi
Forrás: police

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett

Egy 54 éves férfit fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

A Szécsényi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást G. Gyula 54 éves salgótarjáni lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján megalapozott a gyanú arra, hogy az 54 éves férfi 2018 nyarától napjainkig több személynek kínált fel, illetve adott el olyan anyagot, amely az elsődleges szakértői vizsgálat alapján új pszichoaktív anyagnak minősül. Így megalapozott a gyanú arra is, hogy G. Gyula 2019. február 15-én az esti órákban Szalmatercs belterületén, az utcán három személy részére értékesített egy-egy adag új pszichoaktív anyagnak minősülő szert. A vásárlói kör feltérképezése az eljárás során folyamatban van.

G. Gyula 2019. február 21-én 19 óra körül Szécsényben egy parkolóban, a személygépkocsijában ülő férfi részére készpénz ellenében négy alufóliába csomagolt fehér, por állagú anyagot adott át. A paketteket az ezt követő rendőri ellenőrzés során a két személy a földre, illetve a gépkocsijába dobta. A rendőrök G. Gyulát a helyszínen elfogták, az átadott anyagot lefoglalták.

A rendőrkapitányságon a nyomozók az 54 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Képünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 10:45, szerda | Helyi

Magyar Fogorvosok Egyesülete: a fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata.

A fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata hangsúlyozta Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke annak kapcsán, a szervezet ezer szakember részvételével nemzetközi konferenciát rendez csütörtökön.