Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Január 21. 08:56, hétfő | Helyi
Forrás: police

Telefont raboltak Salgótarjánban

Telefont raboltak Salgótarjánban

A két helyi lakos fiatalkorút rövid időn belül azonosították a salgótarjáni nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. január 18-án 13 óra 49 perckor az egyik tanintézet igazgatója tett bejelentést, miszerint az iskola egyik tanulóját ismeretlen személyek kirabolták.

A salgótarjáni nyomozók azonnal megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeként rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves fiút, melyet követően a 15 éves társa a rendőrkapitányságon önként megjelent.

A beszerzett adatok alapján Salgótarján belvárosában, az utcán a két fiatalkorú - pár perccel a bejelentést megelőzően - megszólította a sértettet, aki erre nem reagált, ezért őt a járdán pár méteren át követték. Ekkor a 16 éves fiú a lányt egy alkalommal arcán megütötte és kezéből a mobiltelefonját erőszakkal kivette, füléből a fülhallgatót kitépte és azokkal a helyszínről távoztak.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói a két fiút rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, a sértettől elvett telefont a 16 éves fiú ruházatában megtalálták és lefoglalták. A hatóság tagjai a gyanúsítottakat őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

Nyitóképünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 19. 08:28, péntek | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 19. 08:18, péntek | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.

2024. Április 19. 08:00, péntek | Helyi

Reggel helyenként fagyhat.

Kezdetben sok napsütésre számíthatunk, de a keleti tájakon elszórtan záporok előfordulhatnak.