Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Március 13. 16:13, kedd | Belföld
Forrás: mti

Szombaton kezdi országos turnéját az LGT Zenevonat

Szombaton kezdi országos turnéját az LGT Zenevonat

Az LGT Zenevonat Szuperkoncertek című országos turnéja szombaton kezdődik a budapesti MOM Sportban - mondta el Karácsony János, a zenekar gitárosa az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

A koncerteken az eredetei LGT-felállásból Karácsony János és Solti János zenél, emellett Veres Mónika Nika és Gábor Biga társult a zenészekhez, akiket az Abrakazabra együtt kísér.

Ugyan Somló Tamás meghalt, ez nem emlékkoncert, egyszerűen olyan koncert, amelyen LGT-dalok hangzanak el - jelentette ki a gitáros.

Már évek óta létezik ez a koncertsorozat és minden évben változik, most például Gábor Biga hangszerelt át néhány számot - mondta el a gitáros.

A turné alatt több mint 20 helyszínen lépünk fel - tette hozzá Karácsony János.

Címkék: koncert, lgt, zenevonat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.