Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Október 04. 08:47, kedd | Helyi
Forrás: NMRFK

Rendőrkézen a kábítószerkereskedő

Rendőrkézen a kábítószerkereskedő

Kábítószerkereskedőt helyeztek előzetes letartóztatásba Salgótarjánban.

2011. szeptember 28-án késő délután bejelentés érkezett a Salgótarjáni Rendőrkapitányság központi ügyeletére, hogy Salgótarján központjában három fiatalkorú diáklány rosszul lett és kórházba került, mert feltehetően kábítószert fogyasztottak.
A nyomozás során beszerzett adatok alapján a kórházban ellátott három lány, továbbá egy fiatal fiú egy salgótarjáni lakostól kábító hatású anyagot vásárolt. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozói közös akció során, a lakásán felkutatták, nála házkutatást végeztek, majd előállították a rendőrkapitányságra.
Az intézkedések során a nyomozók a gyanúsított és hozzátartozója lakásán kábítószergyanús anyagokat és annak használatával, értékesítésével kapcsolatba hozható tárgyakat foglaltak le.
A beszerzett adatok alapján az elmúlt hetekben legalább 40-50 fiatal személy vásárolt a férfitól kábítószert, vagy kábítószernek nem minősülő kábító hatású, bódító anyagot. A fogyasztók a gyanúsított lakására mentek vásárolni, ahol a „díler” – aki megélhetését elsősorban ebből fedezte - jelentős forgalmat bonyolított.
A 31 éves személyt kábítószerrel való visszaélés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a bíróság elrendelt.

Címkék: kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 10:45, szerda | Helyi

Magyar Fogorvosok Egyesülete: a fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata.

A fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata hangsúlyozta Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke annak kapcsán, a szervezet ezer szakember részvételével nemzetközi konferenciát rendez csütörtökön.

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR.

Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel az ott történteket.