Városlista
2018. július 19, csütörtök - Emília

Hírek

2018. Július 09. 11:21, hétfő | Helyi
Forrás: police

Országos horgászverseny a rendőröknek

Országos horgászverseny a rendőröknek

Bátonyterenyén, a Maconkai tónál rendezték meg a XVII. Országos Rendőr és XI. Meghívásos Rendészeti Horgászversenyt.

A Magyar Rendészeti Sportszövetség és a Magyar Rendvédelmi Kar támogatásával rendezte meg a már hagyományossá vált országos rendőr horgászversenyét a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. július 6-án.

A rendezvényt Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg és köszöntötte a 121 megjelent versenyzőt és 40 csapatot, valamint kísérőiket. A megjelenteket ezt követően Ignácz Olivér a Maconkai Horgász Egyesület képviselője üdvözölte, majd ismertette a horgászverseny és a mérlegelés szabályait, és felhívta a figyelmet a halvédelemre, továbbá az ahhoz szükséges horgászati eszközök használatára.

A verseny befejeztével Dr. Kalmár Zsolt rendőr ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes adta át a díjakat. Az első helyezett a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának csapata, a második a Készenléti Rendőrség és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közös, míg a harmadik helyezett a Készenléti Rendőrség Snecik csapata lett.

Az egyéni versenyben kimagasló eredményt ért el Tótok Gergely rendőr törzszászlós, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság csapatának tagja, aki az egyéni verseny bajnoki címe mellé a „Legnagyobb hal fogója” különdíjat is elnyerte.

A kifogott halakat a versenyzők a mérlegelést követően a tóba visszaengedték.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 17. 09:08, kedd | Helyi

Félpályás útlezárás a 23-as számú főúton

Anyagi káros balesetet helyszínelnek a rendőrök Nemti közelében.

2018. Július 11. 10:17, szerda | Helyi

Balesetek Nógrád megyében, az elmúlt 24 órából

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

2018. Július 11. 08:17, szerda | Helyi

Idős nőt raboltak ki Hugyagon - videó

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség közös akcióban fogta el a három férfit.

2018. Július 04. 11:07, szerda | Helyi

Bátonyterenyei tábor

A közösen eltöltött időt színes programok, versenyek, kirándulás és sétarepülés tette felejthetetlenné az ötven gyermek számára.