Városlista
2018. november 21, szerda - Olivér

Hírek

2018. Július 09. 11:21, hétfő | Helyi
Forrás: police

Országos horgászverseny a rendőröknek

Országos horgászverseny a rendőröknek

Bátonyterenyén, a Maconkai tónál rendezték meg a XVII. Országos Rendőr és XI. Meghívásos Rendészeti Horgászversenyt.

A Magyar Rendészeti Sportszövetség és a Magyar Rendvédelmi Kar támogatásával rendezte meg a már hagyományossá vált országos rendőr horgászversenyét a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. július 6-án.

A rendezvényt Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg és köszöntötte a 121 megjelent versenyzőt és 40 csapatot, valamint kísérőiket. A megjelenteket ezt követően Ignácz Olivér a Maconkai Horgász Egyesület képviselője üdvözölte, majd ismertette a horgászverseny és a mérlegelés szabályait, és felhívta a figyelmet a halvédelemre, továbbá az ahhoz szükséges horgászati eszközök használatára.

A verseny befejeztével Dr. Kalmár Zsolt rendőr ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes adta át a díjakat. Az első helyezett a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának csapata, a második a Készenléti Rendőrség és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közös, míg a harmadik helyezett a Készenléti Rendőrség Snecik csapata lett.

Az egyéni versenyben kimagasló eredményt ért el Tótok Gergely rendőr törzszászlós, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság csapatának tagja, aki az egyéni verseny bajnoki címe mellé a „Legnagyobb hal fogója” különdíjat is elnyerte.

A kifogott halakat a versenyzők a mérlegelést követően a tóba visszaengedték.

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 19. 08:33, hétfő | Helyi

Tűz volt a salgótarjáni Kohászban

A kazánház és annak tetőszerkezete teljesen megsemmisült a tűzben, a művelődési központ bal szárnyában kialakított emeleti apartmanból pedig egy személyt kórházba kellett szállítani.

2018. November 16. 15:08, péntek | Helyi

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

A Soltvadkerti Rendőrőrs postaládájában a napokban egy titokzatos levelet találtak az egyenruhások. A boríték „Attilának” volt címezve, azt szabályosan, postán küldte meg feladója.

2018. November 16. 12:03, péntek | Helyi

Emberölési kísérlet Dejtáron - videóval

A 21 éves férfi és fiatalkorú társa ismerősére gyújtotta rá a családi házat.

2018. November 15. 12:12, csütörtök | Helyi

Kovácsné Szeles Enikő Az Év Edzője!

Három kategóriában indítottak szavazást a WellnessCafé weboldalán (személyi edző, csoportos órát tartó edző, prezenter).