Városlista
2018. szeptember 23, vasárnap - Tekla

Hírek

2018. Július 09. 11:21, hétfő | Helyi
Forrás: police

Országos horgászverseny a rendőröknek

Országos horgászverseny a rendőröknek

Bátonyterenyén, a Maconkai tónál rendezték meg a XVII. Országos Rendőr és XI. Meghívásos Rendészeti Horgászversenyt.

A Magyar Rendészeti Sportszövetség és a Magyar Rendvédelmi Kar támogatásával rendezte meg a már hagyományossá vált országos rendőr horgászversenyét a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. július 6-án.

A rendezvényt Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg és köszöntötte a 121 megjelent versenyzőt és 40 csapatot, valamint kísérőiket. A megjelenteket ezt követően Ignácz Olivér a Maconkai Horgász Egyesület képviselője üdvözölte, majd ismertette a horgászverseny és a mérlegelés szabályait, és felhívta a figyelmet a halvédelemre, továbbá az ahhoz szükséges horgászati eszközök használatára.

A verseny befejeztével Dr. Kalmár Zsolt rendőr ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes adta át a díjakat. Az első helyezett a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának csapata, a második a Készenléti Rendőrség és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közös, míg a harmadik helyezett a Készenléti Rendőrség Snecik csapata lett.

Az egyéni versenyben kimagasló eredményt ért el Tótok Gergely rendőr törzszászlós, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság csapatának tagja, aki az egyéni verseny bajnoki címe mellé a „Legnagyobb hal fogója” különdíjat is elnyerte.

A kifogott halakat a versenyzők a mérlegelést követően a tóba visszaengedték.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 17. 11:41, hétfő | Helyi

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett

A szécsényi nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki négy felnőtt mellett négy fiatalkorúnak is új pszichoaktív anyagnak minősülő bódítószert adott át.

2018. Szeptember 12. 14:31, szerda | Helyi

Lopás, orgazdaság, kábítószer birtoklása

Három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni nyomozók.

2018. Szeptember 11. 09:55, kedd | Helyi

Balesetek az elmúlt 24 órából - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2018. Szeptember 10. 10:10, hétfő | Helyi

10 éves lett 'Az iskola rendőre' program Nógrád megyében

Tortával lepték meg az egyik salgótarjáni általános iskola első osztályos tanulóit a főkapitányság balesetmegelőzési előadói.