Városlista
2019. február 22, péntek - Gerzson

Hírek

2018. Július 09. 11:21, hétfő | Helyi
Forrás: police

Országos horgászverseny a rendőröknek

Országos horgászverseny a rendőröknek

Bátonyterenyén, a Maconkai tónál rendezték meg a XVII. Országos Rendőr és XI. Meghívásos Rendészeti Horgászversenyt.

A Magyar Rendészeti Sportszövetség és a Magyar Rendvédelmi Kar támogatásával rendezte meg a már hagyományossá vált országos rendőr horgászversenyét a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. július 6-án.

A rendezvényt Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg és köszöntötte a 121 megjelent versenyzőt és 40 csapatot, valamint kísérőiket. A megjelenteket ezt követően Ignácz Olivér a Maconkai Horgász Egyesület képviselője üdvözölte, majd ismertette a horgászverseny és a mérlegelés szabályait, és felhívta a figyelmet a halvédelemre, továbbá az ahhoz szükséges horgászati eszközök használatára.

A verseny befejeztével Dr. Kalmár Zsolt rendőr ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes adta át a díjakat. Az első helyezett a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának csapata, a második a Készenléti Rendőrség és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közös, míg a harmadik helyezett a Készenléti Rendőrség Snecik csapata lett.

Az egyéni versenyben kimagasló eredményt ért el Tótok Gergely rendőr törzszászlós, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság csapatának tagja, aki az egyéni verseny bajnoki címe mellé a „Legnagyobb hal fogója” különdíjat is elnyerte.

A kifogott halakat a versenyzők a mérlegelést követően a tóba visszaengedték.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 13:23, péntek | Helyi

Akár SMS-ben is kérhető a postázás

Akinek nincsen ügyfélkapu-regisztrációja, idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól szja-bevallási tervezetének postázását.

2019. Február 22. 09:44, péntek | Helyi

Lakástűzben vesztette életét egy ember Pásztón

Tűz keletkezett egy Pásztó, Liget utcai családi ház egyik szobájában csütörtök kora este, az egyik lakó életét már nem lehetett megmenteni.

2019. Február 20. 10:02, szerda | Helyi

Őrizetben a sziráki betörő

A pásztói rendőrök elfogtak egy 31 éves férfit, aki több sziráki ingatlanba is betört.

2019. Február 20. 08:50, szerda | Helyi

Emberéletet követelt a tűz Diósjenőn

Tűz volt egy diósjenői családi házban hétfőn kora este, a tűzoltók az oltási munkálatok közben egy elhunytat találtak az egyik kiégett helyiségben.