Városlista
2019. február 22, péntek - Gerzson

Hírek

2018. Október 10. 12:40, szerda | Helyi
Forrás: police

Őrizetben a betörők

Őrizetben a betörők

Egy nógrádszakáli ingatlanba tört be a két férfi és fiatalkorú társuk.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. szeptember 25-én 21 óra 52 perckor tettek bejelentést, miszerint egy nógrádszakáli ingatlanba betörtek.

A nyomozók a végrehajtott adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és a napokban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves, 18 éves és 17 éves helyi lakosokat.

A nyomozás adatai alapján a 18 éves férfi és fiatalkorú társa a bejelentés napján a délutáni órákban az egyik nógrádszakáli ingatlan bejárati ajtaját, melléképületeinek ajtaját, valamint ablakait betörte, az ingatlanba bement, azonban onnan nem tulajdonított el semmit. A két gyanúsított ezt követően 19 éves társukkal együtt visszament az ingatlanhoz, és onnan gáztűzhelyet, kályhát, vízmelegítőt, különböző háztartási eszközöket és kézi szerszámokat tulajdonított el. A gyanúsítottak a tárgyak egy részét értékesítették, majd a kapott készpénzt egymás között elosztották.

A Szécsényi Rendőrkapitányságra előállított két férfit és fiatalkorút a nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melyet követően a 18 éves férfit és fiatalkorú társát bűnügyi őrizetbe vették. Az őrizetbe vett két gyanúsított ellen a Szécsényi Rendőrkapitányság további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Képünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 13:23, péntek | Helyi

Akár SMS-ben is kérhető a postázás

Akinek nincsen ügyfélkapu-regisztrációja, idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól szja-bevallási tervezetének postázását.

2019. Február 22. 09:44, péntek | Helyi

Lakástűzben vesztette életét egy ember Pásztón

Tűz keletkezett egy Pásztó, Liget utcai családi ház egyik szobájában csütörtök kora este, az egyik lakó életét már nem lehetett megmenteni.

2019. Február 20. 10:02, szerda | Helyi

Őrizetben a sziráki betörő

A pásztói rendőrök elfogtak egy 31 éves férfit, aki több sziráki ingatlanba is betört.

2019. Február 20. 08:50, szerda | Helyi

Emberéletet követelt a tűz Diósjenőn

Tűz volt egy diósjenői családi házban hétfőn kora este, a tűzoltók az oltási munkálatok közben egy elhunytat találtak az egyik kiégett helyiségben.