Városlista
2018. október 21, vasárnap - Orsolya

Hírek

2018. Október 10. 12:40, szerda | Helyi
Forrás: police

Őrizetben a betörők

Őrizetben a betörők

Egy nógrádszakáli ingatlanba tört be a két férfi és fiatalkorú társuk.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. szeptember 25-én 21 óra 52 perckor tettek bejelentést, miszerint egy nógrádszakáli ingatlanba betörtek.

A nyomozók a végrehajtott adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és a napokban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves, 18 éves és 17 éves helyi lakosokat.

A nyomozás adatai alapján a 18 éves férfi és fiatalkorú társa a bejelentés napján a délutáni órákban az egyik nógrádszakáli ingatlan bejárati ajtaját, melléképületeinek ajtaját, valamint ablakait betörte, az ingatlanba bement, azonban onnan nem tulajdonított el semmit. A két gyanúsított ezt követően 19 éves társukkal együtt visszament az ingatlanhoz, és onnan gáztűzhelyet, kályhát, vízmelegítőt, különböző háztartási eszközöket és kézi szerszámokat tulajdonított el. A gyanúsítottak a tárgyak egy részét értékesítették, majd a kapott készpénzt egymás között elosztották.

A Szécsényi Rendőrkapitányságra előállított két férfit és fiatalkorút a nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melyet követően a 18 éves férfit és fiatalkorú társát bűnügyi őrizetbe vették. Az őrizetbe vett két gyanúsított ellen a Szécsényi Rendőrkapitányság további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Képünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 19. 09:51, péntek | Helyi

Tetten érték a tolvajokat Salgótarjánban

Két szlovák állampolgárt fogtak el a rendőrök.

2018. Október 15. 12:25, hétfő | Helyi

Határvadász-toborzás

A toborzótisztek Salgótarjánban a Vásártéren és Pásztón, a Mikszáth Kálmán Líceumban tájékoztatták az érdeklődőket.

2018. Október 15. 11:31, hétfő | Helyi

Nyílt nap Bátonyterenyén

A rendőrkapitányságon ajándékokkal várták a salgótarjáni diákokat a rendőrök.

2018. Október 12. 13:08, péntek | Helyi

Pénzt csalt ki a hirdetési oldalon

Elfogták a rétsági rendőrök a 43 éves férfit.