Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Október 10. 12:40, szerda | Helyi
Forrás: police

Őrizetben a betörők

Őrizetben a betörők

Egy nógrádszakáli ingatlanba tört be a két férfi és fiatalkorú társuk.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. szeptember 25-én 21 óra 52 perckor tettek bejelentést, miszerint egy nógrádszakáli ingatlanba betörtek.

A nyomozók a végrehajtott adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és a napokban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves, 18 éves és 17 éves helyi lakosokat.

A nyomozás adatai alapján a 18 éves férfi és fiatalkorú társa a bejelentés napján a délutáni órákban az egyik nógrádszakáli ingatlan bejárati ajtaját, melléképületeinek ajtaját, valamint ablakait betörte, az ingatlanba bement, azonban onnan nem tulajdonított el semmit. A két gyanúsított ezt követően 19 éves társukkal együtt visszament az ingatlanhoz, és onnan gáztűzhelyet, kályhát, vízmelegítőt, különböző háztartási eszközöket és kézi szerszámokat tulajdonított el. A gyanúsítottak a tárgyak egy részét értékesítették, majd a kapott készpénzt egymás között elosztották.

A Szécsényi Rendőrkapitányságra előállított két férfit és fiatalkorút a nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melyet követően a 18 éves férfit és fiatalkorú társát bűnügyi őrizetbe vették. Az őrizetbe vett két gyanúsított ellen a Szécsényi Rendőrkapitányság további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Képünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.