Városlista
2018. december 13, csütörtök - Luca

Hírek

2018. Október 10. 12:40, szerda | Helyi
Forrás: police

Őrizetben a betörők

Őrizetben a betörők

Egy nógrádszakáli ingatlanba tört be a két férfi és fiatalkorú társuk.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. szeptember 25-én 21 óra 52 perckor tettek bejelentést, miszerint egy nógrádszakáli ingatlanba betörtek.

A nyomozók a végrehajtott adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és a napokban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves, 18 éves és 17 éves helyi lakosokat.

A nyomozás adatai alapján a 18 éves férfi és fiatalkorú társa a bejelentés napján a délutáni órákban az egyik nógrádszakáli ingatlan bejárati ajtaját, melléképületeinek ajtaját, valamint ablakait betörte, az ingatlanba bement, azonban onnan nem tulajdonított el semmit. A két gyanúsított ezt követően 19 éves társukkal együtt visszament az ingatlanhoz, és onnan gáztűzhelyet, kályhát, vízmelegítőt, különböző háztartási eszközöket és kézi szerszámokat tulajdonított el. A gyanúsítottak a tárgyak egy részét értékesítették, majd a kapott készpénzt egymás között elosztották.

A Szécsényi Rendőrkapitányságra előállított két férfit és fiatalkorút a nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melyet követően a 18 éves férfit és fiatalkorú társát bűnügyi őrizetbe vették. Az őrizetbe vett két gyanúsított ellen a Szécsényi Rendőrkapitányság további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Képünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 12. 16:00, szerda | Helyi

Megújult az Üvegfúvók című szobor Salgótarjánban

2018. December 12. 15:22, szerda | Helyi

Bemutatták a baloldali pártok polgármesterjelöltjét Salgótarjánban

A jelenlegi városvezetőt, Fekete Zsoltot indítja polgármesterjelöltként a jövő évi önkormányzati választáson az MSZP, a DK és a Tarjáni Városlakó Egyesület Salgótarjánban

2018. December 11. 13:02, kedd | Helyi

Autókat, buszmegállót rongáltak

Egy karancslapujtői testvérpárt hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni nyomozók.

2018. December 05. 11:12, szerda | Helyi

Salgótarjáni italboltba törtek be

Az egyik betörő a helyszínen hagyta iratait, melyet a salgótarjáni rendőrök megtaláltak.