Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Március 12. 11:49, hétfő | Helyi
Forrás: police

Nógrád megyei közlekedési balesetek az elmúlt 24 órából

Nógrád megyei közlekedési balesetek az elmúlt 24 órából

Egy halálos kimenetelű, továbbá egy személyi sérüléses és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 35 éves nő közlekedett személygépkocsival Pásztó, Alkotmány úton 2018. március 11-én 12 óra 5 perckor, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol érintőlegesen ütközött egy vele szemben közlekedő személygépkocsival, majd tovább sodródva, frontálisan ütközött egy szintén vele szemből érkező autóval. A baleset során két személy megsérült.

18 óra 35 perckor halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 21-es számú főúton, Bátonyterenye külterületén, ahol egy személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze. A baleset következtében egy 56 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, míg további három személy megsérült, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

A megye területén további három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy vezessenek óvatosan és körültekintően! Tartsanak kellő követési távolságot, haladási sebességüket az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg! Felhívjuk a figyelmet, hogy alkohol fogyasztása után tilos gépjárművet vezetni!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 11:42, szombat | Helyi

Betiltaná a hétvégi kocsikázást a német közlekedési miniszter

Németországnak nem sikerült elérnie kitűzött klímaterveit, úgyhogy egészen szokatlan tervekkel állnak elő, hogy javítsanak az értékeken. Volker Wissing, Németország közlekedésügyi minisztere kijelentette:

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Elszórtan záporok előfordulhatnak.

Keleten, délkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol több felhő lesz az égen.