Városlista
2018. december 19, szerda - Viola

Hírek

2018. Március 12. 11:49, hétfő | Helyi
Forrás: police

Nógrád megyei közlekedési balesetek az elmúlt 24 órából

Nógrád megyei közlekedési balesetek az elmúlt 24 órából

Egy halálos kimenetelű, továbbá egy személyi sérüléses és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 35 éves nő közlekedett személygépkocsival Pásztó, Alkotmány úton 2018. március 11-én 12 óra 5 perckor, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol érintőlegesen ütközött egy vele szemben közlekedő személygépkocsival, majd tovább sodródva, frontálisan ütközött egy szintén vele szemből érkező autóval. A baleset során két személy megsérült.

18 óra 35 perckor halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 21-es számú főúton, Bátonyterenye külterületén, ahol egy személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze. A baleset következtében egy 56 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, míg további három személy megsérült, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

A megye területén további három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy vezessenek óvatosan és körültekintően! Tartsanak kellő követési távolságot, haladási sebességüket az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg! Felhívjuk a figyelmet, hogy alkohol fogyasztása után tilos gépjárművet vezetni!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 18. 11:38, kedd | Helyi

Több mint húszmillió forint értékben nyertek el támogatást

Idén öt önkéntes mentőszervezet és huszonhárom önkéntes tűzoltó egyesület jutott Nógrád megyében pályázati támogatáshoz központi forrásból, összesen több mint húszmillió forint értékben.

2018. December 12. 16:00, szerda | Helyi

Megújult az Üvegfúvók című szobor Salgótarjánban

2018. December 12. 15:22, szerda | Helyi

Bemutatták a baloldali pártok polgármesterjelöltjét Salgótarjánban

A jelenlegi városvezetőt, Fekete Zsoltot indítja polgármesterjelöltként a jövő évi önkormányzati választáson az MSZP, a DK és a Tarjáni Városlakó Egyesület Salgótarjánban

2018. December 11. 13:02, kedd | Helyi

Autókat, buszmegállót rongáltak

Egy karancslapujtői testvérpárt hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni nyomozók.