Városlista
2018. június 23, szombat - Zoltán

Hírek

2018. Március 12. 11:49, hétfő | Helyi
Forrás: police

Nógrád megyei közlekedési balesetek az elmúlt 24 órából

Nógrád megyei közlekedési balesetek az elmúlt 24 órából

Egy halálos kimenetelű, továbbá egy személyi sérüléses és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 35 éves nő közlekedett személygépkocsival Pásztó, Alkotmány úton 2018. március 11-én 12 óra 5 perckor, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol érintőlegesen ütközött egy vele szemben közlekedő személygépkocsival, majd tovább sodródva, frontálisan ütközött egy szintén vele szemből érkező autóval. A baleset során két személy megsérült.

18 óra 35 perckor halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 21-es számú főúton, Bátonyterenye külterületén, ahol egy személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze. A baleset következtében egy 56 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, míg további három személy megsérült, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

A megye területén további három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy vezessenek óvatosan és körültekintően! Tartsanak kellő követési távolságot, haladási sebességüket az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg! Felhívjuk a figyelmet, hogy alkohol fogyasztása után tilos gépjárművet vezetni!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 21. 08:43, csütörtök | Helyi

FÉLPÁLYÁS ÚTLEZÁRÁS A 21-ES SZÁMÚ FŐÚTON

Egy kamion műszaki mentése kezdődött meg Bátonyterenye közelében.

2018. Június 19. 12:33, kedd | Helyi

Bűnmegelőzési előadásokkal készültek az iskolai szünidőre

A felhőtlen nyári vakáció eltöltéséhez szükséges bűnmegelőzési ismeretekről tartottak előadásokat a rendőrök Nógrád megye több településén.

2018. Június 19. 08:59, kedd | Helyi

Balesetek az elmúlt 24 órából - Nógrád megye

Az elmúlt napon két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a Nógrád megyei rendőrök.

2018. Június 18. 12:42, hétfő | Helyi

Közös erővel mentették meg Gordont az iskolások

A salgótarjáni diákok körében is nagy sikert aratott a bűnmegelőzési program, amelyben egy bántalmazott plüss mackón kell segíteni a gyerekeknek.