Városlista
2018. szeptember 24, hétfő - Gellért

Hírek

2018. Március 12. 11:49, hétfő | Helyi
Forrás: police

Nógrád megyei közlekedési balesetek az elmúlt 24 órából

Nógrád megyei közlekedési balesetek az elmúlt 24 órából

Egy halálos kimenetelű, továbbá egy személyi sérüléses és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 35 éves nő közlekedett személygépkocsival Pásztó, Alkotmány úton 2018. március 11-én 12 óra 5 perckor, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol érintőlegesen ütközött egy vele szemben közlekedő személygépkocsival, majd tovább sodródva, frontálisan ütközött egy szintén vele szemből érkező autóval. A baleset során két személy megsérült.

18 óra 35 perckor halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 21-es számú főúton, Bátonyterenye külterületén, ahol egy személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze. A baleset következtében egy 56 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, míg további három személy megsérült, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

A megye területén további három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy vezessenek óvatosan és körültekintően! Tartsanak kellő követési távolságot, haladási sebességüket az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg! Felhívjuk a figyelmet, hogy alkohol fogyasztása után tilos gépjárművet vezetni!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 24. 10:19, hétfő | Helyi

Balesetek az elmúlt 24 órából - Nógrád megye

A rendőrök az elmúlt 24 órában egy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek; a gépkocsi vezetőjének alkoholszondás vizsgálata pozitív eredménnyel zárult.

2018. Szeptember 24. 09:25, hétfő | Helyi

Elismerés a kitűnő szakmai munkáért

A Szécsényi Rendőrkapitányság nyerte el a Szondi György díjat.

2018. Szeptember 24. 08:48, hétfő | Helyi

Drogfogás Pásztón

Kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek egy 41 éves mátraverebélyi férfit.

2018. Szeptember 17. 11:41, hétfő | Helyi

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett

A szécsényi nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki négy felnőtt mellett négy fiatalkorúnak is új pszichoaktív anyagnak minősülő bódítószert adott át.