Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Augusztus 23. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Nagyapa lett Rod Stewart

Nagyapa lett Rod Stewart

Nyolcadik csemetéje után világra jött Rod Stewart első unokája, Kimberly Stewart és Benicio del Toro szerelemgyereke.

Tegnap világra hozta első gyermekét Kimberly Stewart. A kislány egyelőre még nem lett elkeresztelve, de azt tudni, hogy rendkívül egészséges. Illetve már tapasztalt médiaszereplő. Ugyanis a fogantatásának története igencsak bulvár-kompatibilisre sikeredett. Anyukája és a papa, Benicio del Toro ugyanis mindössze egyetlen éjszakát töltöttek együtt még az év legelején, és rögtön sikerült is összehozniuk egy babát. A páros ezután külön folytatta, de az Oscar-díjas aktor szeretne részt venni első gyermeke nevelésében. Bár a szülésnél nem volt jelen. Ellenben Kim apja, Rod Stewart igen, akárcsak a rocker jelenlegi és első neje, Penny Lancaster és Alana Collins.

Címkék: Rod Stewart

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára