Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Március 20. 19:05, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Muri Enikő: Kicsit még mindig naiv vagyok ehhez a világhoz

Muri Enikő: Kicsit még mindig naiv vagyok ehhez a világhoz

A Sláger TV Nekünk8 című műsorában Zoltán Erika a magyar zenei élet jeles képviselőit látja vendégül.

A szerda esténként jelentkező adásokban megismerhetünk feltörekvő új előadókat, de találkozhatunk a már megszokott, ismerős arcokkal is: ezen a héten többek között a New Level Empire és a Muri Enikővel megújult Sugarloaf zenekar lesznek a műsor vendégei.

A 2012-ben alakult New Level Empire meghatározó tagja a magyar könnyűzenének, elsők között kezdtek zenekari szinten elektronikus zenével foglalkozni. 2014-ben a Dal középdöntőjéig jutottak, majd 2015 nyarán Sun Of The Sun című dalukkal szinte minden rádiós slágerlista élére kerültek. A zenekar gőzerővel készül a fesztiválszezonra, nemrég jelent meg első magyar nyelvű nagylemezük és alig várják, hogy élőben is bemutathassák a közönségnek.

Legújabb slágerük, a Beléd fulladnék rádiós listavezető, tavasszal pedig érkezik az Oda futhatnánk című daluk. A zenekar történetében először idén több klubkoncert is várható, a fesztiválszezonra pedig egy teljesen új műsorral készülnek - Zoláék többek között erről is beszámolnak a műsorban.



A New Level Empire mellett Zoltán Erika a Sugarloaf-ot is vendégül látta a forgatáson, akik 23 éve színesítik a magyar zenei palettát. Több énekesnő-váltás után egy éve Muri Enikő erősíti a csapatot, aki nagyon büszke, hogy egy ilyen nagy múltú bandában énekelhet.

„Egy éve tart a közös zenélés, szerintem teljesen beépültem a zenekarba, amire nagyon-nagyon büszke vagyok. Amennyire spontán jött az ötlet, annyira jól alakult a dolog” – kezdte az énekesnő, aki komoly stílusváltáson esett át, és egy teljesen más arcát mutatja a színpadon. „Ebben a formációban mutathatok mást is, mint eddig, aminek nagyon örülök. Az elmúlt 23 évben a Sugarloaf volt az a zenekar, akik mindig merték vállalni azt, ami más, megosztó. Ez volt az, ami annyira megtetszett bennük. Vadabb lett a stílusom, de ez nem jelenti azt, hogy emberileg is totálisan megváltoztam. Ez egy karakter, amit színpadra viszek, és imádom. Mint Muri Enikő, visszahúzódó vagyok, kicsit még mindig naiv ehhez a világhoz, de ezt most nagyon élvezem, mert csinálhatok valami mást is, ami nem teljesen én vagyok. Ez egy olyan énem, ami eddig még rejtőzködött” – tette hozzá Muri Enikő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára