Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Február 26. 11:15, hétfő | Helyi
Forrás: TravelForDent

Modern klinika Pécsen

Modern klinika Pécsen

Magyarországon, Pécsen a legmodernebb üveg-és betonszerkezet páratlan környezetet nyújt a TravelForDent magánklinika a betegek kezelésére, mindezt a legnagyobb gondosságban és tiszteletben a páciensek számára. Több, mint 50 orvos és vezető szakértő együttműködése segítségével, a legmodernebb orvosi technológiák kutatásával foglalkoznak, így ezzel az élvonalban járnak.

2011 óta nyújt személyre szabott, professzionális és diszkrét magán egészségügyi szolgáltatásokat a magánklinika. A magánklinikán két exkluzív egyágyas szoba, hét kétágyas, nyolc járóbeteg-osztály, két fogászati műtéti szoba található. A betegek és a szakmai csapat igényeit egytől-egyig kényelmes várótermek és tágas parkolók szolgálják. A régió egyetlen magán fogorvosi szolgáltatása sebészeti osztállyal működik szorosan együtt, a műtétek teljes érzéstelenítéssel történnek. A vizsgálatok minőségét és a kiszolgálást egy panoráma röntgengép és két jól felszerelt fogorvosi rendelő biztosítja.

Magasan képzett fogtechnikusok a laborban dolgozó kollegák, akik a lehető legpontosabb munkát végzik, mindenkor az Ön igényeinek figyelembe vételével. Elegendő tapasztalattal és múlttal, korszerű és modern technológiával ellátott laboratórium a legmagasabb esztétikai igényeket elégíti ki. A kollegák egyedülálló szakértelemmel bírnak, az ügyfelek rendelkezésére állnak. A fém kerámia koronák, hidak, aranykerámia koronák, az inlay (arany, aranykerámia, polyglass), implantált koronák, hidak, cirkónium furnérok egészen 14 elemig, fém furnérok, teljes és részleges fogsorok, arany-teleszkópos munkák, CAD-CAM alapú tervezés és kivitelezés, fogfehérítés és a hetven-szeres számítógépes nagyító mikroszkópos szolgáltatások megtalálhatóak a klinikán. Teljes minőségellenőrzést is biztosítanak a munkafolyamatok során, a legjobb árat a legjobb minőségben garantálják. A kivételes fogtechnikai laboratóriumban minden szükséges munkafolyamat megvalósításra kerül, a legmodernebb technológiák felhasználásával.

A teljes minőségellenőrzést is garantálják minden munkafolyamat során a versenyképes árak mellett. Már meglévő árú szolgáltatásuk, vagy előre megtervezett ajánlatuk között választhat, igényelhet egyedi, testreszabott megoldásokat, amely személyre szabott, ugyanakkor kényelmes. Nyugodtan vegye fel a kapcsolatot a kollegákkal, amennyiben kérdése merülne fel, vagy szeretne ajánlatot kérni, rendelkezésére állunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 19. 08:28, péntek | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 19. 08:18, péntek | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.