Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Április 23. 16:32, kedd | Helyi
Forrás: pitbullcase.hu

Mit adj anyák napjára az édesanyádnak?

Mit adj anyák napjára az édesanyádnak?

Bár egyszerűnek tűnik a kérdés, ennek ellenére elég összetett. Hiszen anyák napján mindenki szeretne örömet szerezni az édesanyjának, de akadnak olyanok, akiknek ez kicsit nehezebb. Mai cikkünk pont nekik született.

Fontos, hogy ismerjük

Bár mindenkinek az édesanyja az a személy, aki a legjobban ismeri, de vajon fordítva mennyire igaz ez? Mennyire ismerjük azt az embert, akitől az életet kaptuk, akihez minden apró-cseprő dolgunkkal rohantunk, aki támogatott, és ott volt velünk életünk fontos pillanataiban? Tudjuk, hogy mit szeret? Tudjuk, hogy minek örül igazán? Ugye, hogy ezek nem a legegyszerűbb kérdések.

A virág általában egy olyan ajándék anyák napjára, amivel nem igazán tudunk melléfogni. Ettől függetlenül akadnak olyan édesanyák, akik nem igazán rajonganak a virágokért, így nekik nem biztos, hogy jó választás ez a jolly joker. Gondoljunk bele, hogy mi az, ami manapság mindenkinek van? Bingó, telefonja!

Éppen ezért a mi javaslatunk, hogy készíttessünk neki egy fényképes tokot a telefonjára. Tegyük fel, hogy rendelkezik egy Samsung telefonnal, aminek nem igazán tudjuk a típusát, de ahhoz, hogy elkészíthessük neki azt a tokot, aminek nagyon örülne, ahhoz ezzel is tisztában kellene lenni. Szerencsére fél perc alatt megszerezhetjük ezt az információt. Nincs másra szükségünk, mint a telefonra és egy kis internetre.

A pitbullcase.hu oldalra belépve, 2 másodperc alatt meg is mondja az oldal, hogy éppen milyen telefont tartunk a kezünkben, vagyis hogy milyen készülékről látogatjuk az oldalt. Így már meg is van a készülék típusa. Tehát ha már helyben vagyunk, válasszuk ki a telefon típusát, majd nézzük meg, hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre ahhoz, hogy elkészítsük a tökéletes tokot. Általában szilikontok, merev hátlap és flip-es bőrtok majdnem mindig elérhető a készülékekre, így érdemes ezekben gondolkodni. Persze nem muszáj tervezni, hanem választhatunk már előre legyártott tokot is, amiket a webáruház fülön érhetünk el.

A szilikontok kifejezetten hatékony védelem a leesésekből adódó sérülések ellen, mivel egy rugalmas réteg az, ami felfogja az esetleges ütéseket. Éppen ezért rendkívül népszerű termék mindenhol.

A merev hátlap inkább a por ellen véd, és dekoráció funkciót tölt be. Mivel a műanyag is könnyen elpattan, ezért érdemesebb olyan anyukáknak választani, akik nem nagyon szokták elejteni a telefonjukat. Ide tartozik az is, hogy inkább olyan anyukáknak ajánljuk, akiknek nincs a közelében túl sok kisgyermek, vagy már nagyobbak. Így könnyű megelőzni az esetleges zuhanásokat.

Végül pedig a flip-es bőrtok az, ami hatékony védelmet nyújt a por és a kosz ellen, és emellett, ha leesik sincs semmi baj, mert maximálisan, teljes felületén védi a telefont.

A tervezés művelete rendkívül egyszerű, elég csak feltölteni a kiválasztott képet, ráilleszteni a tokra, és már meg is rendelhetjük némi formázás után.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 20:00, péntek | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.