Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Szeptember 19. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Megszólalt a riasztó, elfogták a betörőket

Megszólalt a riasztó, elfogták a betörőket

Egy etesi italboltba és egy élelmiszerboltba tört be a két férfi és fiatalkorú társuk, akiket két órán belül elfogtak a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központba a távfelügyeleti diszpécser tett bejelentést, miszerint az egyik etesi élelmiszerüzletbe ismeretlen személyek betörtek, valamint a mellette lévő italboltba is megkíséreltek bemenni.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói két órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Tamás 20 éves, K. Ignác 19 éves etesi lakosokat és 17 éves társukat.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 20 éves férfi és társai egy etesi italbolt mosdójának ablakát próbálták befeszíteteni, de a helyiségbe bemenniük nem sikerült. Ezt követően az élelmiszerbolthoz mentek, ahol annak hátsó szellőzőjét kifeszítették, melyen át az üzlet raktárába bejutottak. Ekkor a helyiség a riasztó berendezése bejelzett, ezért R. Tamás és társai a helyszínről elmenekültek, így nem tulajdonítottak el semmit.

A rendőrök a két férfit és a fiatalkorú társukat a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és két rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság R. Tamást és K. Ignácot őrizetbe vette, míg a 17 éves fiú szabad lábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 10:45, szerda | Helyi

Magyar Fogorvosok Egyesülete: a fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata.

A fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata hangsúlyozta Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke annak kapcsán, a szervezet ezer szakember részvételével nemzetközi konferenciát rendez csütörtökön.