Városlista
2019. február 22, péntek - Gerzson

Hírek

2015. Október 27. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: radiofocus

Mégsem épül új börtön Balassagyarmaton

Mégsem épül új börtön Balassagyarmaton

Nem épül börtön Nógrádban.

A következő években Kunmadarason ezerfős, Ózdon, Kemecsén, Csengerben és Komlón pedig ötszáz fő elhelyezésére szolgáló börtön épülhet - közölte az MTI-vel a Belügyminisztérium, miután lezárult a büntetés-végrehajtás telekpályázata.

Nógrádból Balassagyarmat és Bátonyterenye pályázott. Balassagyarmaton a városvezetés – politikai irányultságtól függetlenül – 2002 óta foglalkozik azzal, hogy a 170 éve működő fegyház és börtönt a város szélére helyezzék át, pályázatukat idén is beadták. Júliusban egyes lapértesülések még arról szóltak, hogy a kilenc lehetséges helyszínre szűkített körben még benne volt az Ipoly-parti város.

Bátonyterenye is beadott pályázatot, de később azt visszamondták, mivel egy fémmegmunkálással és autóipari alkatrészek gyártásával foglalkozó cég „jelentkezett be" a felajánlott ipari területre.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 13:23, péntek | Helyi

Akár SMS-ben is kérhető a postázás

Akinek nincsen ügyfélkapu-regisztrációja, idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól szja-bevallási tervezetének postázását.

2019. Február 22. 09:44, péntek | Helyi

Lakástűzben vesztette életét egy ember Pásztón

Tűz keletkezett egy Pásztó, Liget utcai családi ház egyik szobájában csütörtök kora este, az egyik lakó életét már nem lehetett megmenteni.

2019. Február 20. 10:02, szerda | Helyi

Őrizetben a sziráki betörő

A pásztói rendőrök elfogtak egy 31 éves férfit, aki több sziráki ingatlanba is betört.

2019. Február 20. 08:50, szerda | Helyi

Emberéletet követelt a tűz Diósjenőn

Tűz volt egy diósjenői családi házban hétfőn kora este, a tűzoltók az oltási munkálatok közben egy elhunytat találtak az egyik kiégett helyiségben.