Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Június 05. 07:19, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Loris Karius agyrázkódás miatt kaphatott két potyagólt a BL-döntőben

Loris Karius agyrázkódás miatt kaphatott két potyagólt a BL-döntőben

Az alapos klinikai vizsgálatok szerint Loris Karius, a Liverpool FC német kapusa agyrázkódás miatt kaphatott két potyagólt a labdarúgó Bajnokok Ligája május 26-án rendezett döntőjében,

amit csapata 3-1-re elveszített a Real Madriddal szemben.

A Bostonban lévő Massachusetts Kórház honlapján megjelent hétfői közlemény szerint a játékos múlt csütörtökön átfogó kivizsgáláson esett át, és a diagnózis felállításában a kijevi mérkőzés felvételének megtekintése is segítette az orvosokat.

A finálé második félidejének elején, 0-0-s állásnál a címvédő spanyol csapat hátvédje, Sergio Ramos könyökkel keményen eltalálta a kapus halántékát, amikor a labda a közelben sem volt. Karius ezt követően az 51. percben megfogta az előreívelt labdát, majd ki akarta dobni, de a közelben álló Karim Benzema kinyújtott lábát találta el, amelyről a kapuba pattant, a 83. percben pedig Gareth Bale távoli, nem túl veszélyes kísérleténél nem tudta megfogni a labdát, amely kezéről a hálóba került.

A szakvélemény szerint bizonyítható, hogy a fejére kapott ütés azonnal térbeli vizuális zavarokat okozott, és bár maradandó károsodás nem történt, a tünetek egy része még a vizsgálatok időpontjában is érzékelhető volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára