Városlista
2018. november 18, vasárnap - Jenő

Hírek

2018. Szeptember 12. 14:31, szerda | Helyi
Forrás: police

Lopás, orgazdaság, kábítószer birtoklása

Lopás, orgazdaság, kábítószer birtoklása

Három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. szeptember 11-én a reggeli órákban több bejelentést is tettek, miszerint Karancslapujtő, valamint Karancskeszi belterületén parkoló gépjárművekből ismeretlen személyek különböző értékeket loptak el, majd gépkocsival távoztak a helyszínről.

A forrónyomos intézkedések eredményeképp a Salgótarjáni Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai Karancsalja külterületén intézkedés alá vonták és elfogták a gépjárművel közlekedő és a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 26 éves B. Tamást, a 28 éves O. Gyulát, valamint a 43 éves L. Róbertet.

A megalapozott gyanú szerint O. Gyula és L. Róbert 2018. szeptember 11-én 7 óra körül egy Karancskeszi belterületén parkoló nyitott gépjárműből egy benzinmotoros fűkaszát, valamint egy ampermérő-lakatfogót lopott el. A nyomozás adatai szerint a két férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy a reggeli órákban, pár perccel a bejelentést megelőzően egy Karancslapujtő belterületén parkoló, nyitott tehergépjárműből egy mobiltelefont tulajdonítottak el, majd személygépkocsival elhajtottak a helyszínről.

A gyanúsítottak az eltulajdonított fűkaszát B. Tamás lakóhelyére vitték, ahol a 26 éves férfi elrejtette azt.

A rendőrök a gépjármű ellenőrzése és a végrehajtott házkutatások során alufóliába csomagolt kábítószergyanús fehér és sárga port, valamint zöld növényi törmeléket találtak és foglaltak le. A lefoglalt poron és növényi törmeléken végrehajtott gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott. A nyomozók az eltulajdonított értékeket megtalálták és lefoglalták.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított O. Gyulát és L. Róbertet egy rendbeli lopás bűntett, egy rendbeli lopás vétség és kábítószer birtoklása vétség, míg B. Tamást egy rendbeli orgazdaság és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök. A nyomozók a három férfit őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 16. 15:08, péntek | Helyi

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

A Soltvadkerti Rendőrőrs postaládájában a napokban egy titokzatos levelet találtak az egyenruhások. A boríték „Attilának” volt címezve, azt szabályosan, postán küldte meg feladója.

2018. November 16. 12:03, péntek | Helyi

Emberölési kísérlet Dejtáron - videóval

A 21 éves férfi és fiatalkorú társa ismerősére gyújtotta rá a családi házat.

2018. November 15. 12:12, csütörtök | Helyi

Kovácsné Szeles Enikő Az Év Edzője!

Három kategóriában indítottak szavazást a WellnessCafé weboldalán (személyi edző, csoportos órát tartó edző, prezenter).

2018. November 15. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyílt nap a Stromfeldben

Tíz helyszínen tartanak bemutatókat a Salgótarjáni Szakképzési Centrum Stromfeld Aurél Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája nyílt napján.