Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Május 24. 13:52, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Lesz új Halloween-film - John Carpenter is beszáll az elkészítésébe

Lesz új Halloween-film - John Carpenter is beszáll az elkészítésébe

John Carpenter is beszáll a tizedik Halloween-film elkészítésébe: a legendás horrorrendező ezúttal executive producerként működik közre a produkcióban.

"Harmincnyolc évvel az eredeti Halloween bemutatása után segítek elkészíteni a tizedik epizódot, mind közül a legijesztőbbet" - idézte a The Hollywood Reporter a rendezőt.

Az új epizód producere Jason Blum, aki saját Blumhouse produkciós vállalatával vesz részt a vállalkozásban, a film másik producere Trancas produkciós cégével Malek Akkad lesz, aki egy sor Halloween-filmet jegyzett már.

A filmet a Blumhouse és a Miramax finanszírozza.

"A Halloween egyike azoknak a mozis mérföldköveknek, amelyek arra inspiráltak minket a cégnél, hogy a rémfilmek felé forduljunk. A nagyszerű Malek Akkadnak és John Carpenternek különleges helye van a zsánerfilmek szerelmeseinek szívében" - mondta el Blum.

A The Hollywood Reporter szerint az új Holloween-produkció révén a horror régi iskolája találkozik a filmes ijesztgetés új iskolájával.

Jason Blum, aki a Whiplash című dráma producereként kapott Oscar-jelölést 2015-ben, számos horrorfilmen dolgozott, köztük az Insidious: A gonosz lélek vagy a Parajelenségek: Szellemdimenzió című filmeken.

A négy évtizede kezdett Halloween-sorozat összesen világszerte majdnem 400 millió dolláros bevételt hozott. A Halloween - A rémület éjszakája John Carpenter rendezésében 1978-ban debütált. A filmet Carpenter társ-forgatókönyvíróként és zeneszerzőként is jegyezte. Blum abban bízik, hogy a jövőre a mozikba kerülő új Halloween-epizód zenéjét is Carpenter komponálja majd.

Címkék: film, halloween

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.