Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Január 21. 12:08, hétfő | Helyi
Forrás: police

Két gépkocsit tört fel Salgótarjánban

Két gépkocsit tört fel Salgótarjánban

A nyomozók 10 perc alatt elfogták a fiatalkorút Salgótarján belvárosában.

Egy szemtanú tett bejelentést 2019. január 20-án 16 órakor a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint egy férfi az egyik salgótarjáni parkolóban egy gépkocsi ablakát betörte.

A személyleírás alapján a salgótarjáni nyomozók 10 perc múlva, a város belterületén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 15 éves fiút.

A beszerzett adatok alapján a fiatalkorú a bejelentést megelőzően a parkolóban lezárt személygépkocsi jobb első oldalüvegét egy kővel betörte, abba bemászott. A fiú a járművet átkutatta, de cselekménye közben a járókelők megzavarták, ezért két csomag cukorkát magához vett, majd a helyszínről azzal elmenekült.

A fiatalkorú megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy pár nappal korábban szintén ebben a parkolóban álló másik személygépkocsinak a vezető oldali ajtaját kifeszítette, mely jármű kesztyűtartójából készpénzt tulajdonított el.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított 15 éves ceredi lakost a nyomozók két rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Elszórtan záporok előfordulhatnak.

Keleten, délkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol több felhő lesz az égen.

2024. Április 20. 06:00, szombat | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.