Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Október 10. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Késsel ment vissza

Késsel ment vissza

Egy italboltban fenyegetőzött a 49 éves pásztói férfi.

Az egyik pásztói italboltból érkezett a rendőrség ügyeletére 2016. október 8-án 2 óra 30 perckor bejelentés, miszerint egy férfi a kocsmában egy késsel fenyegetőzik. A Pásztói Rendőrkapitányság járőrei perceken belül a helyszínre értek, ahol a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 49 éves pásztói lakost elfogták.

A beszerzett adatok szerint G. István a bejelentést megelőzően az italboltban hangoskodott, melyet követően a bolt alkalmazottja és egy férfi vendég őt az üzlethelyiségből kiküldte. G. István kis idő elteltével az italboltba egy késsel a kezébe visszament, ahol az ott tartózkodó – őt korábban kiküldő – férfi felé hadonászott és megfenyegette.

A rendőrök a 49 éves férfit a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. G. István kihallgatásakor a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 21:33, csütörtök | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 18. 21:28, csütörtök | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)