Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Május 24. 13:01, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

John Malkovich alakítja Hercule Poirot-t egy új tévéadaptációban

John Malkovich alakítja Hercule Poirot-t egy új tévéadaptációban

John Malkovich alakítja Hercule Poirot magánnyomozót egy készülő Agatha Christie-tévéfilmben - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Az ABC-gyilkosságok című Agatha Christie-krimi 1936-ban jelent meg. Az új feldolgozást, amelyet a BBC és az Amazon rendelt meg, Sarah Phelps írja. A szereposztásban Malkovichon kívül a Harry Potter-filmekből ismert Rupert Grint, Andrew Buchan, Eamon Farren, Tara Fitzgerald, Bronwyn James és Freya Mavor neve is olvasható.

A klasszikus krimiből születő tévéfilm a 30-as években játszódik. Poirot egy sorozatgyilkosság ügyét deríti fel a veszélyesen megosztott, gyanakvás és gyűlölet terhelte környezetben.

Phelps elmondta: Christie regénye brutális történet erőszakról és a hazugságokról, a múlt hosszú árnyékáról és a bekövetkező gyilkosságokról. "A középpontban a krimiirodalom egyik legismertebb, leghíresebb szereplője áll. Mindannyian úgy gondoljuk, hogy ismerjük Poirot-t, de tényleg ismerjük-e?" -fűzte hozzá.

A forgatás júniusban kezdődik. A filmet Alex Gabassi rendezi, producere pedig Farah Abushwesha.

Fotón: John Malkovich tárlatvezetést tart a Sandro Miller Malkovich Malkovich Malkovich - Tisztelet a kamera mestereinek című, a Budapest FotóFesztivál nyitó kiállításán a Műcsarnokban május 22-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára