Városlista
2018. december 19, szerda - Viola

Hírek

2018. Március 12. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Jármű önkényes elvétele és lopás Kazáron

Jármű önkényes elvétele és lopás Kazáron

Egy 31 éves kazári férfit fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. március 4-én az éjszakai órákban tett bejelentést a sértett, miszerint kazári családi háza udvarán parkoló személygépjárművet ismeretlen személy ellopta.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói és körzeti megbízottjai a széleskörű adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves kazári férfit. A férfi a nyomozás adatai alapján 2018. március 4-én az éjszakai órákban az egyik kazári ingatlan udvarára bement, majd a nyitott gépjárművet - az abban hagyott indítókulccsal - beindította és elhajtott azzal. A gyanúsított a gépjárművet Vizslás belterületén hátrahagyta, azonban abból egy rádiósmagnót, GPS készüléket, hangfalat, akkumulátort és a csomagtartóban elhelyezett különféle kézi szerszámokat tulajdonított el.

A férfit a rendőrök a napokban elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és jármű önkényes elvétele bűntett, valamint lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 18. 11:38, kedd | Helyi

Több mint húszmillió forint értékben nyertek el támogatást

Idén öt önkéntes mentőszervezet és huszonhárom önkéntes tűzoltó egyesület jutott Nógrád megyében pályázati támogatáshoz központi forrásból, összesen több mint húszmillió forint értékben.

2018. December 12. 16:00, szerda | Helyi

Megújult az Üvegfúvók című szobor Salgótarjánban

2018. December 12. 15:22, szerda | Helyi

Bemutatták a baloldali pártok polgármesterjelöltjét Salgótarjánban

A jelenlegi városvezetőt, Fekete Zsoltot indítja polgármesterjelöltként a jövő évi önkormányzati választáson az MSZP, a DK és a Tarjáni Városlakó Egyesület Salgótarjánban

2018. December 11. 13:02, kedd | Helyi

Autókat, buszmegállót rongáltak

Egy karancslapujtői testvérpárt hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni nyomozók.