Városlista
2018. szeptember 24, hétfő - Gellért

Hírek

2018. Március 12. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Jármű önkényes elvétele és lopás Kazáron

Jármű önkényes elvétele és lopás Kazáron

Egy 31 éves kazári férfit fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. március 4-én az éjszakai órákban tett bejelentést a sértett, miszerint kazári családi háza udvarán parkoló személygépjárművet ismeretlen személy ellopta.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói és körzeti megbízottjai a széleskörű adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves kazári férfit. A férfi a nyomozás adatai alapján 2018. március 4-én az éjszakai órákban az egyik kazári ingatlan udvarára bement, majd a nyitott gépjárművet - az abban hagyott indítókulccsal - beindította és elhajtott azzal. A gyanúsított a gépjárművet Vizslás belterületén hátrahagyta, azonban abból egy rádiósmagnót, GPS készüléket, hangfalat, akkumulátort és a csomagtartóban elhelyezett különféle kézi szerszámokat tulajdonított el.

A férfit a rendőrök a napokban elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és jármű önkényes elvétele bűntett, valamint lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 24. 10:19, hétfő | Helyi

Balesetek az elmúlt 24 órából - Nógrád megye

A rendőrök az elmúlt 24 órában egy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek; a gépkocsi vezetőjének alkoholszondás vizsgálata pozitív eredménnyel zárult.

2018. Szeptember 24. 09:25, hétfő | Helyi

Elismerés a kitűnő szakmai munkáért

A Szécsényi Rendőrkapitányság nyerte el a Szondi György díjat.

2018. Szeptember 24. 08:48, hétfő | Helyi

Drogfogás Pásztón

Kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek egy 41 éves mátraverebélyi férfit.

2018. Szeptember 17. 11:41, hétfő | Helyi

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett

A szécsényi nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki négy felnőtt mellett négy fiatalkorúnak is új pszichoaktív anyagnak minősülő bódítószert adott át.