Városlista
2018. június 23, szombat - Zoltán

Hírek

2018. Március 12. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Jármű önkényes elvétele és lopás Kazáron

Jármű önkényes elvétele és lopás Kazáron

Egy 31 éves kazári férfit fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. március 4-én az éjszakai órákban tett bejelentést a sértett, miszerint kazári családi háza udvarán parkoló személygépjárművet ismeretlen személy ellopta.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói és körzeti megbízottjai a széleskörű adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves kazári férfit. A férfi a nyomozás adatai alapján 2018. március 4-én az éjszakai órákban az egyik kazári ingatlan udvarára bement, majd a nyitott gépjárművet - az abban hagyott indítókulccsal - beindította és elhajtott azzal. A gyanúsított a gépjárművet Vizslás belterületén hátrahagyta, azonban abból egy rádiósmagnót, GPS készüléket, hangfalat, akkumulátort és a csomagtartóban elhelyezett különféle kézi szerszámokat tulajdonított el.

A férfit a rendőrök a napokban elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és jármű önkényes elvétele bűntett, valamint lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 21. 08:43, csütörtök | Helyi

FÉLPÁLYÁS ÚTLEZÁRÁS A 21-ES SZÁMÚ FŐÚTON

Egy kamion műszaki mentése kezdődött meg Bátonyterenye közelében.

2018. Június 19. 12:33, kedd | Helyi

Bűnmegelőzési előadásokkal készültek az iskolai szünidőre

A felhőtlen nyári vakáció eltöltéséhez szükséges bűnmegelőzési ismeretekről tartottak előadásokat a rendőrök Nógrád megye több településén.

2018. Június 19. 08:59, kedd | Helyi

Balesetek az elmúlt 24 órából - Nógrád megye

Az elmúlt napon két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a Nógrád megyei rendőrök.

2018. Június 18. 12:42, hétfő | Helyi

Közös erővel mentették meg Gordont az iskolások

A salgótarjáni diákok körében is nagy sikert aratott a bűnmegelőzési program, amelyben egy bántalmazott plüss mackón kell segíteni a gyerekeknek.