Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Május 21. 12:58, kedd | Helyi
Forrás: police

Jármű önkényes elvétele Balassagyarmaton

Jármű önkényes elvétele Balassagyarmaton

Egy 17 éves fiút hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság két rendbeli jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves nógrádszakáli fiú ellen.

A nyomozás adatai alapján a fiatalkorú 2019. május 18-án a hajnali órákban Balassagyarmat belterületén egy nyitott gépjárműbe beszállt, majd azt a benne hagyott indítókulccsal beindította azzal a céllal, hogy azzal lakásáig közlekedik. A gyanúsított ezt követően a gépjárművel az egyik helyi bolt parkolójában megállt, majd egy ott parkoló másik gépkocsi ajtaját kinyitotta, a járművet beindította és azzal folytatta útját. A fiatalkorút a balassagyarmati járőrök a város belterületén ellenőrzés alá vonták, elfogták és a rendőrkapitányság épületébe előállították. Az ellenőrzés során megállapítást nyert az is, hogy a 17 éves nógrádszakáli fiú érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív jelzést adott.

A rendőrök a fiatalkorút gyanúsítottként hallgatták ki, valamint vele szemben szabálysértési eljárást is indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit